Life

Nea Mărin și soția, prima imagine din spital. Liviu Vârciu dă noi detalii despre starea artistului

11.09.2020 | 18:49
Nea Marin si sotia prima imagine din spital Liviu Varciu da noi detalii despre starea artistului
ADVERTISEMENT

Nea Mărin suferă alături de soția lui de noul coronavirus. Cei doi au fost diagnosticați de către medici, după ce au efectuat testul COVID-19.

Liviu Vârciu le-a dat tuturor noi detalii, în această vineri, despre starea de sănătate a colegului său de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Anunțul formulat de către prezentatorul de televiziune a fost unul care i-a luat prin surprindere pe fani. Atât Nea Mărin, cât și soția lui, Maria, s-au infectat cu noul coronavirus (SARS-COV-2). Confirmarea a venit cu o săptămână în urmă.

Liviu Vârciu le-a arătat tuturor prima imagine cu Nea Mărin și soția lui din spital. Ce se întâmplă cu artistul

Vedeta Antena 1 a fost afectată în mod direct de un asemenea diagnostic. Pe parcursul ultimelor luni, foarte multe staruri ale producțiilor Antena 1 au fost confirmate pozitiv.

ADVERTISEMENT

După Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Alina Pușcaș și invitatul special Marcel Pavel, și Marin Barbu a fost cofirmat pozitiv. Nea Mărin și Maria, soția lui, au ajuns la Institutul Matei Balș, din Capitală.

Cei doi soți se află în continuare internați în spital. Optimiști din fire, ambii au apărut cu zâmbetul pe buze, într-un apel video cu Liviu Vârciu.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul i-a sunat pentru a vedea cum se mai simt la ora actuală. O imagine din timpul acestei conversații a ajuns rapid și pe conturile deținute de acesta pe rețelele sociale.

Imaginea ce poate fi regăsită și în continuare a fost una care i-a bucurat foarte mult pe fani. Mai ales că Nea Mărin se bucură de o mare popularitate în rândul fanilor români.

ADVERTISEMENT
Nea Mărin și soția, prima imagine din spital. Liviu Vârciu dă noi detalii despre starea artistului
Liviu Vârciu le-a arătat tuturor prima imagine cu Nea Mărin și soția din spital

Starea de sănătate a lui Marin Barbu este una stabilă în momentul de față. La fel se întâmplă și-n cazul soției lui.

În primele zile de la diagnosticare, au apărut informații că și Speak, alături de alte persoane ce au făcut parte din aceeași echipă de filmare, ar fi suspecte de îmbolnăvirea cu noul virus. Artistul le-a arătat tuturor buletinul medical, după ce și-a efectuat de urgență testul.

“Mă bucur ca ești bine «Taticuțule», abia aștept să ne alergam”, a fost mesajul lui Liviu Vârciu, transmis în dreptul pozei de pe Instagramcu Nea Mărin și soția.

ADVERTISEMENT