Neaga, la pământ după ce a retrogradat! “Îmi găsesc cu greu cuvintele”

Razvan Nicolae   
în Poli Timisoara
02/06/2018, 23:59
Neaga, la pământ după ce a retrogradat! “Îmi găsesc cu greu cuvintele”
Adrian Neaga a retrogradat cu ACS Poli Timişoara

Adrian Neaga a retrogradat în Liga 2 cu ACS Poli Timişoara, după ce FC Voluntari a obţinut un rezultat de egalitate pe terenul lui Juventus, scor 2-2. La finalul meciului pe care bănăţenii l-au câştigat în faţa Concordiei Chiajna, scor 1-0, Neaga era dezamăgit de faptul că echipa lui nu s-a salvat de la retrogradare.

“Îmi găsesc cu greu cuvintele. Tot ce am muncit s-a dus în câteva minute. Ţin să-i felicit pe jucători că au dat dovadă de caracter. Le mulţumesc celor care mi-au dat şansa să antrenez acest club. E o seară tristă. Au fost erori foarte grav de arbitraj în play-out împotriva noastră. Am fost la curent cu ceea ce s-a întâmplat la Voluntari. Anul trecut ne-am salvat în ultimele minute, acum am retrogradat în ultimele minute. Sper să se găsească soluţii pentru această echipă. Jucătorii erau cu capul în pământ”, a declarat Adrian Neaga.

Adrian Neaga nu ştie dacă va mai continua la Timişoara

Antrenorul lui ACS Poli Timişoara a acuzat şi faptul că echipa lui a avut probleme financiare, dar a anunţat că nu ştie dacă va mai continua. “S-au întâmplat foarte multe în acest play-out. Rămânerea noastră în prima divizie nu s-a jucat în această seară. Sunt în continuare probleme la Timişoara. Săptămâna aceasta va fi o şedinţă, încă nu ştiu ce se va întâmpla cu mine. Timişoara are nevoie de echipă în prima ligă”, a mai precizat Adrian Neaga.

Închide ×