Carousel hot news

Neaga, Petre Marin şi Răchită au lăsat fotbalul şi încearcă Padbol

Padbol este unul dintre sporturile cu cea mai rapidă dezvoltare la nivel mondial, se lansează oficial la Bucureşti, sîmbătă, 10 octombrie, de la ora 12:00, în Parcul Herăstrău (zona BTT)....
05.10.2015 | 17:49
Neaga, Petre Marin şi Răchită au lăsat fotbalul şi încearcă Padbol

Padbol este unul dintre sporturile cu cea mai rapidă dezvoltare la nivel mondial, se lansează oficial la Bucureşti, sîmbătă, 10 octombrie, de la ora 12:00, în Parcul Herăstrău (zona BTT).
Odată cu lansarea, are loc şi primul concurs oficial de padbol din România, competiţie care va alege reprezentanta României pentru primul turneu internaţional la care vom participa – Cupa Intercontinentală din Insulele Canare (17-22 noiembrie 2015).

La evenimentul din 10 octombrie vor fi prezenţi şi foştii jucători ai Stelei, Adrian Neaga, Petre Marin, Valeriu Răchită şi PompiliuStoica, dar şi alţi foşti fotbalişti care au jucat Liga 1 şi în naţională. Ei vor juca meciuri demonstrative, dar vor participa şi în primul concurs oficial de padbol din România, acolo unde oricine se poate înscrie. Perioada de înscrieri a început şi se pot face printr-un mesaj pe pagina de Facebook Padbol Romania sau pe site-ul www.padbol.ro.

Echipele sînt formate din cîte doi jucători, iar cîştigătorii vor primi şansa unică de a juca pentru România la primul turneu internaţional de “tenis cu piciorul între pereţi de sticlă” la care ţara noastră are drept de participare – Cupa Intercontinentală din noiembrie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri