Fotbal intern

Neagoe surprinde după o nouă înfrângere suferită de Sepsi cu CFR: „Portarul nostru a șomat. Puteam să câștigăm”

09.03.2019 | 22:55
Neagoe surprinde după o nouă înfrângere suferită de Sepsi cu CFR: „Portarul nostru a șomat. Puteam să câștigăm”
Neagoe surprinde după o nouă înfrângere suferită de Sepsi cu CFR

Sepsi a pierdut pentru a treia oară împotriva lui CFR Cluj în decurs de zece zile, însă de această dată a reușit să înscrie, chiar dacă în final a părăsit terenul învinsă cu 1-3. La finalul jocului, antrenorul oaspeților Eugen Neagoe a avut o serie de declarații surprinzătoare, spunând că echipa sa putea câștiga acest joc, dar și că portarul său a șomat o bună parte din meci. 

Neagoe surprinde după o nouă înfrângere suferită de Sepsi cu CFR

„Plecăm din nou învinși, dar rezultatul e nedrept. Chiar dacă am început jocul de la 1-0 pentru CFR, am jucat bine, am avut ocazii. La 1-1 am greșit la o fază fixă. Acolo a fost un moment important. Dacă nu primeam acel gol, puteam să câștigăm. Sunt supărat de rezultat pentru că este nedrept. Am controlat jocul după ce am luat gol. Portul nostru a șomat. ” – a spus Eugen Neagoe la Digisport.

„Am început foarte slab meciul, ne-a fost greu după. Totuși, am revenit și am egalat. Am jucat însă cu o echipă care are jucători de foarte mare experiență, iar asta s-a văzut în final. Țucudean e cel mai bun atacant din România. Ne bucurăm că am ajuns în play-off, dar acum trebuie să scoatem maximum. În sezonul regulat am bătut Viitorul, Astra și Craiova” – a spus Ousmane Viera la Digisport.

„E foarte greu să emiți pretenții când iei gol în secunda 20 pe terenul CFR-ului. Dar ne-am revenit, credeam că vom scoate un punct. Din păcate, am primit gol pe fază fixă ulterior. CFR e o echipă cu mare experiență, are jucători maturi. Nu vreau să iau în considerare speculațiile conform cărora ne dăm la o parte cu CFR. Noi nu facem așa ceva” – a spus Gabi Vașvari la Digisport.

Sepsi joacă în următoarea etapă pe teren propriu cu U Craiova, formație pe care a învins-o acasă în sezonul regulat.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri