Neagu a predat ştafeta! Cine este cea mai bună handbalistă din lume

cristina neagu, csm bucuresti, 2017, nora mork

Cristina Neagu, vedeta lui CSM Bucureşti, a ratat premiul de cea mai bună handbalistă din lume în 2017. Românca a fost depăşită de trei sportive în ancheta realizată de Handball Planet.

Chiar înainte de meciul CSM Bucureşti - Rostov din Liga Campionilor, Cristina Neagu a aflat că a terminat pe locul 4 în ancheta realizată de Handball Planet. Românca a ratat premiul de cea mai bună handbalistă din lume în 2017.

Nora Mork de la Gyor a fost favorita jurnaliştilor şi a fanilor. Interul dreapta al naţionalei Norvegiei a fost votată de 16 jurnalişti şi a primit puncte din partea a peste 80.000 de suporteri din întreaga lume. Podiumul a fost completat de Camilla Herrem, cu 50 de puncte, şi Stine Bredal Oftedal, cu 49 de puncte.

Neagu a cucerit trofeul în ultimii doi ani

Cristina Neagu a obţinut 42 de puncte în ancheta realizată de Handball Planet. Starul celor de la CSM Bucureşti a câştigat acest premiu în 2015 şi 2016. Cu toate astea, românca mai poate triumfa în ancheta realizată de Federaţia Internaţională de Handbal. Sportiva de 29 de ani şi-a îndemnat fanii să o voteze în această anchetă printr-un mesaj postat pe Facebook.

"Onorată să fiu din nou nominalizată pentru cea mai înaltă distincţie din lume la handbal: ”Cea mai bună jucătoare de Handbal a anului 2017”. Votul pentru public este deschis până în 20 februarie, la link-ul de mai jos. Vă mulţumesc pentru susţinere!", a scris Cristina Neagu.