Neagu a predat ştafeta! Cine este cea mai bună handbalistă din lume

Claudia Mîţoi    Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
10/02/2018, 08:54
Neagu a predat ştafeta! Cine este cea mai bună handbalistă din lume

Chiar înainte de meciul CSM Bucureşti – Rostov din Liga Campionilor, Cristina Neagu a aflat că a terminat pe locul 4 în ancheta realizată de Handball Planet. Românca a ratat premiul de cea mai bună handbalistă din lume în 2017.

Nora Mork de la Gyor a fost favorita jurnaliştilor şi a fanilor. Interul dreapta al naţionalei Norvegiei a fost votată de 16 jurnalişti şi a primit puncte din partea a peste 80.000 de suporteri din întreaga lume. Podiumul a fost completat de Camilla Herrem, cu 50 de puncte, şi Stine Bredal Oftedal, cu 49 de puncte.

Neagu a cucerit trofeul în ultimii doi ani

Cristina Neagu a obţinut 42 de puncte în ancheta realizată de Handball Planet. Starul celor de la CSM Bucureşti a câştigat acest premiu în 2015 şi 2016. Cu toate astea, românca mai poate triumfa în ancheta realizată de Federaţia Internaţională de Handbal. Sportiva de 29 de ani şi-a îndemnat fanii să o voteze în această anchetă printr-un mesaj postat pe Facebook.

Onorată să fiu din nou nominalizată pentru cea mai înaltă distincţie din lume la handbal: ”Cea mai bună jucătoare de Handbal a anului 2017”. Votul pentru public este deschis până în 20 februarie, la link-ul de mai jos. Vă mulţumesc pentru susţinere!”, a scris Cristina Neagu.

Ştirea MOMENTULUI

Edi Iordănescu lămurește „cazul Ioniță”: „A fost cea mai dureroasă decizie pentru mine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.