Neagu, prima reacţie după ce a aflat adversarul: “M-au bătut mereu!”

FINAL FOUR LIGA CAMPIONILOR
Iuliana Spirache   
in Handbal
17/04/2018, 19:40
Neagu, prima reacţie după ce a aflat adversarul: “M-au bătut mereu!”

Cea mai bună handbalistă a lumii, Cristina Neagu, a vorbit după ce CSM Bucureşti a avut ghinion la tragerea la sorţi pentru Final Four-ul de la Budapesta, acolo unde va întâlni Gyor. În timp ce cealaltă finalistă se va decide între Rostov Don şi Vardar – vezi detalii. 

Cristina Neagu susţine că apărarea va fi cheia meciului CSM Bucureşti – Gyor, dar se teme înaintea semifinalei de la Final Four-ul de la Budapesta, deoarece mereu a fost învinsă de echipa din Ungaria.

Cristina Neagu, despre CSM Bucureşti – Gyor

“Am avut un feeling că o să fie Gyor. Eu mereu am jucat împotriva lor în Final Four, iar din păcate am pierdut de fiecare dată. Eu cred că anul acesta o să fie diferit. Au probleme şi nu sunt într-o formă foarte bună. Şi noi avem suişuri şi coborâşuri. Avantajul lor este că joacă an de an pe teren propriu, cu 10.000 de oameni în spate şi asta o să conteze, la fel cum a contat şi pentru noi când am jucat în Sala Polivalentă. Este importantă apărarea în meciul cu Gyor.  O să fie o presiune foarte mare în meciul cu Gyor şi cheia succesului o să fie apărarea.

Atunci când jucăm bine putem să batem orice echipă din lume. Eu cred că cel mai important meci este cel contra Gyor-ului din semifinală. Mai avem trei săptămâni să pregătim această semifinală pentru că eu îmi doresc foarte mult să jucăm finala”, a spus Cristina Neagu pentru o emisiune de sport.

Oana Manea este încrezătoare înaintea meciului din FInal Four

“Nu sunt nici bucuroasă, dar nici tristă. Am zis de la început că nu contează adversara pentru că toate echipele sunt la fel de apropiate din punct de vedere al valorii. Eu cred că o să conteze ziua şi forma pe care o să o avem în meciul acela. Cine greşeşte mai puţin va ieşi învingător. Apărarea este foarte importantă. Eu îmi doresc să ajungem mai departe. Nu vreau să dau vreun pronostic acum. Ştiu că este dorinţa foarte mare a echipei să jucăm din nou finala şi să ne ajute Dumnezeu ca să câştigăm trofeul”a spus Oana Manea.

 

Închide ×