Cele mai citite

Superlativele României la CM de Handbal! Neagu şi surpriza Dumanska

FANATIK.RO este la Campionatul Mondial de Handbal! România joacă împotriva Franţei de la ora 19:00 în ultimul meci din grupa A. Meciul va avea miză doar pentru adversare, echipa noastră având asigurat primul loc în grupă.
08.12.2017 | 15:45
Superlativele României la CM de Handbal! Neagu şi surpriza Dumanska
ADVERTISEMENT

Cotidianul francez L’Equipe a prefaţat meciul de diseară de la Campionatul Mondial de handbal dintre România şi Franţa. Francezii sunt speriaţi de cea mai bună jucătoare a noastră şi au titrat: “Cristina Neagu, pericol iminent!” 

România are 4 victorii din 4, dar meciul cu Angola ne-a lăsat un gust amar, diferenţa fiind făcută în final. Ambros Martin a atras atenţia după meci că s-ar putea ca balanţa să nu se încline în favoarea noastră tot timpul pe final de meci şi trebuie să fim atenţi. Meciul cu Franţa este un prilej foarte bun pentru a odihni unele jucătoare după turul de forţă din această grupă. 

ADVERTISEMENT

Neagu, pe locul doi la golgheteri

Cristina Neagu este al doilea golgheter de la Campionatul Mondial din Germania, având 29 de goluri, 3 mai puţine decât Ana Gros, slovena care ne-a pus mari probleme în meciul direct. Pe 3 e Jovana Radicevic, cu 27 de reuşite. 

Surpriza este la capitolul portari. Iulia Dumanska are unul dintre cele mai bune procentaje, fiind pe locul 4 în topul goalkeeperilor de la acest turneu final.

ADVERTISEMENT

Schimbare în echipa României

Dumanska a parat 29 de şuturi, 45% dintre aruncări. Românca e devansată de: Katrine Lunde (Norvegia), Kari Grimsbo (al doilea portar Norvegia) şi Katja Kramarczyk (Germania). 

Pentru meciul împotriva Franţei, Ambros Martin a promis că va rula tot lotul României. O schimbare a fost deja anunţată. În locul Mădălinei Zamfirescu va evolua Gabriela Szucs. 

Sâmbătă dimineaţa, România va pleca în Leipzig pentru faza optimilor de finală. Adversara tricolorelor se va alege între Cehia sau Ungaria.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri