Cele mai citite

Semnal de alarmă după victoria cu Midtjylland! “Nu suntem în formă!”

Cristina Neagu a avut o nouă prestaţie magică în tricoul lui CSM Bucureşti. Campioana României a învins-o pe Midtjylland, scor 31-26, în Liga Campionilor.
04.02.2018 | 19:39
Semnal de alarmă după victoria cu Midtjylland!

CSM Bucureşti a obţinut a doua victorie în grupele principale din Liga Campionilor la handbal feminin. Campioana României a învins-o pe Midtjylland, scor 31-26, la capătul unui meci cu emoţii, cel puţin în a doua repriză – VEZI AICI DETALII.

La finalul meciului, Cristina Neagu a vorbit despre victoria din meciul contra danezelor. Inter-ul stânga a declarat că momentul dificial al partidei a fost atunci când adversarele s-au apropiat şi au egalat.

Cristina Neagu şi colegele, avertizate de antrenor

A fost un meci foarte dificil în a doua repriză, când ne-au egalat. Am avut de atunci însă o perioadă foarte bună, am dat şase goluri fără să mai primim şi acolo ne-am desprins. Am avut o mică să-i spunem cădere în repriza secundă. Helle chiar ne avertizase că ele joacă bine în partea secundă. E bine însă că ne-am revenit şi am reuşit să ne impunem”, a declarat Cristina Neagu pentru Telekom Sport.

Starul celor de la CSM Bucureşti a mai precizat că echipa nu este încă în formă maximă. Ne simţim bine, dar toate meciurile sunt foarte grele. Cel mai important e că jucăm ca o echipă şi e clar că etalăm un handbal total diferit faţă de prima fază a grupelor. Nici acum nu suntem în formă maximă şi ne dorim să o atingem în mai, în Final Four”, a mai precizat Cristina Neagu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri