Semnal de alarmă după victoria cu Midtjylland! “Nu suntem în formă!”

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
04/02/2018, 19:39
Semnal de alarmă după victoria cu Midtjylland! “Nu suntem în formă!”

CSM Bucureşti a obţinut a doua victorie în grupele principale din Liga Campionilor la handbal feminin. Campioana României a învins-o pe Midtjylland, scor 31-26, la capătul unui meci cu emoţii, cel puţin în a doua repriză – VEZI AICI DETALII.

La finalul meciului, Cristina Neagu a vorbit despre victoria din meciul contra danezelor. Inter-ul stânga a declarat că momentul dificial al partidei a fost atunci când adversarele s-au apropiat şi au egalat.

Cristina Neagu şi colegele, avertizate de antrenor

A fost un meci foarte dificil în a doua repriză, când ne-au egalat. Am avut de atunci însă o perioadă foarte bună, am dat şase goluri fără să mai primim şi acolo ne-am desprins. Am avut o mică să-i spunem cădere în repriza secundă. Helle chiar ne avertizase că ele joacă bine în partea secundă. E bine însă că ne-am revenit şi am reuşit să ne impunem”, a declarat Cristina Neagu pentru Telekom Sport.

Starul celor de la CSM Bucureşti a mai precizat că echipa nu este încă în formă maximă. Ne simţim bine, dar toate meciurile sunt foarte grele. Cel mai important e că jucăm ca o echipă şi e clar că etalăm un handbal total diferit faţă de prima fază a grupelor. Nici acum nu suntem în formă maximă şi ne dorim să o atingem în mai, în Final Four”, a mai precizat Cristina Neagu.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.