Life

Nebănuita copilărie a lui Bebe Cotimanis. A ”crescut” la fabrica de ulei: „Deși aparțineam mahalalei, nu aveam înjurături porcoase”

Bebe Cotimanis a povestit cum a fost copilăria sa, petrecută printre vagoanele de tren, halele fabricii de ulei sau de aluminiu.
07.01.2023 | 22:33
Nebanuita copilarie a lui Bebe Cotimanis A crescut la fabrica de ulei Desi apartineam mahalalei nu aveam injuraturi porcoase
Bebe Cotimanis, actor și voice-over. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Bebe Cotimanis a călătorit în timpul, cu gândul, în copilăria sa, povestind câteva lucruri total neașteptate. Îndrăgitul actor și voce timp de mulți ani a postului de televiziune PRO TV a istorisit ce fel de copilărie a avut, una cu miros de floarea soarelui!

Bebe Cotimanis a avut parte de o copilărie de neuitat

Constantin Cotimanis a fost invitat de Adrian Artene în cadrul podcastului său, „Altceva”, unde artistul, a cărui fiică vitregă, Ada Dumitru, participă în noul sezon Survivor România, a spus despre cum a fost să copilărească în mahala.

ADVERTISEMENT

În ciuda condițiilor destul de modeste și a prejudecăților despre viața în cartierele mai puțin lustruite ale orașelor de pe vremea comunistă, Cotimanis spune că nu avea un limbaj vulgar și că înjurăturile erau chiar unele fine față de cum se vorbește acum pe maidan.

Cotimanis a copilărit printre vagoanele de tren, a ”crescut” la fabrica de ulei și de aluminiu, iar de acele momente își amintește cu drag. Copil fiind, acele clipe vor produce întotdeauna gânduri pozitive, căci a fost una din cele mai frumoase etape ale vieții sale.

ADVERTISEMENT

„Nu aveam înjurături porcoase, grație educației pe care o primeam”

„Da, semințe care plecau la fabrica de ulei. Și toată aprovizionarea stadioanelor din București se făcea pe acolo. Nu era mult, mai mult de doi saci de semințe din producția record care se raporta în fiecare an și erau producții record, aveam fabrici de ulei”, a povestit actorul în podcastul lui Artene.

„Deci îi simt mirosul copilăriei. Și peste toate, mirosul pe care îl dădeau locomotivele cu abur, cărbuni și abur. Jucam fotbal și mai glumeau conducătorii de locomotivă, mai trăgeau maneta, ieșea abur spre noi. Știa că nu ne arde și începea să râdă mecanicul”, și-a mai amintit Cotimanis.

ADVERTISEMENT

„Acum stau și mă gândesc, deși aparțineam mahalalei, nu aveam înjurături porcoase, grație educației pe care o primeam. Acum mă gândesc că nu am pronunțat de acolo, pe organe, ce strigam noi la mecanicul de locomotivă «dobitocule, tâmpitule, nenorocitule, nebunule», acolo ne era vocabularul”, a adăugat acesta, potrivit cancan.ro.