Fotbal intern

Nebunia de la CFR Cluj continuă! Edi Iordănescu îi poate salva postul lui Toni Conceicao!

02.10.2018 | 14:23
Nebunia de la CFR Cluj continua Edi Iordanescu ii poate salva postul lui Toni Conceicao

Campioana României este în convulsii după “cutremurul” anunțat în exclusivitate de FANATIK.RO. Patronul Neluțu Varga caută soluțiile salvatoare pentru acest sezon și a decis îndepărtarea lui Iuliu Mureșan. Plecarea “doctorului” atrage după sine și demiterea lui Toni Conceicao, doar că portughezul ar putea fi salvat de Edi Iordănescu!

FANATIK.RO a aflat noi informații spectaculoase din culisele ardelenilor. Poate părea ireal, dar Conceicao ar putea rămâne antrenor până în iarnă la CFR!

Condiția lui Edi Iordănescu, decisivă pentru viitorul lui Toni Conceicao la CFR Cluj

Pe lista lui Neluțu Varga pentru posibili înlocuitori ai actualului antrenor de la CFR Cluj stau în frunte două nume. Unul este cel al lui Vasile Miriuță, care are sprijinul greilor din vestiarul campioanei României, celălalt este cel al lui Edi Iordănescu, tehnicianul îndepărtat după numai trei meciuri în această vară.

Conform informațiilor FANATIK.RO, Varga a avut discuții în aceste zile atât cu Miriuță, cât și cu Iordănescu jr. Primul și-a dat acordul să vină imediat la CFR Cluj, fiind liber de contract. Spre deosebire de “Tati”, Edi i-a pus lui Varga două condiții: să preia echipa din iarnă, pentru a avea control total asupra parametrilor fizici ai fotbaliștilor, și să aibă un cuvânt important în materie de transferuri.

Varianta lui Iordănescu a fost fie să fie păstrat Toni Conceicao până în iarnă, câtă vreme rezultatele nu sunt dezastruoase, fie să fie adus un antrenor de casă al ardelenilor, interimar, în caz contrar. Practic, Edi i-ar salva, până în iarnă, scaunul lui Conceicao. Varga a amânat un răspuns în acest sens, analizând oportunitatea numirii imediate a lui Miriuță.

Portughezul nu a dat de “Presidente” Mureșan

Starea de tensiune de la Cluj s-a accentuat și pentru portughezul Toni Conceicao. Sursele noastre dezvăluie că antrenorul a încercat toată ziua de luni, cea a partidei cu Craiova, să ia legătura cu Iuliu Mureșan. Principalul său scut în fața lui Neluțu Varga, chiar și după eliminarea rușinoasă cu Dudelange, a fost de negăsit, iar anxietatea lui Conceicao a crescut din ce în ce mai mult, culminând cu reacția agresivă de la interviurile de după jocul cu oltenii.