“Nebunia” lui Dani Alves la acordeon! Cum s-a dat în spectacol starul lui PSG! Video

Razvan Nicolae   
în PSG
04/11/2018, 17:43
“Nebunia” lui Dani Alves la acordeon! Cum s-a dat în spectacol starul lui PSG! Video GALERIE FOTO
"Nebunia" lui Dani Aleves la acordeon

Dani Alves a făcut spectacol la acordeon şi a postat clipul video pe contul personal de Instagram. Fotbalistul brazilian nu a mai jucat pentru PSG din luna mai, când a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat, motiv pentru care a ratat şi Campionatul Mondial din Rusia, unde ar fi trebuit să ajungă alături de echipa naţională a Braziliei.

Fundaşul de 35 de ani s-a filmat în timp ce cânta la un acordeon o melodie din Brazilia, iar clipul video a devenit rapid viral. Peste 600.000 de persoane au urmărit prestaţia lui Dani Alves, care a fost apreciată, printre alţii, de Luis Suarez, David Beckham sau Neymar.

“Nebunia” lui Dani Alves la acordeon, clip viral pe Instagram

Fanii lui Dani Alves au apreciat “nebunia” fotbalistului brazilian care a produs clipul viral al săptămânii pe Instagram în rândul fotbaliştilor. Fundaşul lui PSG obişnuieşte să se filmeze şi să posteze clipuri distractive pe reţelele de socializare. Accidentat în luna mai, Dani Alves încă nu a revenit pe teren după accidentarea suferită în finala Cupei Franţei, în victoria parizienilor contra celor de la Les Herbiers, scor 2-0.

La începutul lunii noiembrie, Dani Alves a efectuat primele antrenamente alături de colegii săi de la PSG, iar Thomas Tuchel speră să-l folosească în următoarele săptămâni. Înainte de Campionatul Mondial din Rusia, după ce s-a accidentat, fundaşul brazilian a publicat o scrisoare emoţionantă. “Când am simțit durerea la genunchi, sufletul meu mi-a părăsit corpul. Știam din momentul în care am atins terenul că nu voi fi în avionul către Rusia, pentru Campionatul Mondial. Am plâns o singură dată, când eram singur. Nu vreau ca cineva să plângă pentru mine. Nu vreau să le pară rău pentru mine. Mi-am trăit visurile. Dani Alves nu merge la Campionatul Mondial, dar este un nenorocit fericit”, scria Dani Alves.

 

View this post on Instagram

 

Aqui só no Nordeste cê encontra papaaaa….. tá se mordendo de raiva? Problema é seuuuu! ??? #GoodCrazyLifeStyle?

A post shared by DanialvesD2 My Twitter (@danialves) on

Închide ×