Fotbal international

Nebunie în Argentina înainte de Boca Juniors – River Plate! I-a incendiat casa după o ceartă! Foto

Nebunie in Argentina inainte de Boca Juniors  River Plate Ia incendiat casa dupa o cearta Foto

A început nebunia în Argentina înainte de Boca Juniors – River Plate. Cele două mari rivale se vor întâlni, în premieră, în finala Copa Libertadors, iar fanii au pornit discuţiile în contradictoriu despre cine va câştiga trofeul în cea mai importantă competiţie din America de Sud.

Înaintea marelui derby, doi bărbaţi din Buenos Aires au ajuns în presa din întreaga lume. Arturo şi Oscar, foşti cumnaţi, sunt protagoniştii incidentului petrecut cu doar câteva zile înainte de meciul Boca Juniors- River Plate. Cei doi s-au certat pe teme fotbalistice, legate de Superclasico, şi totul a degenerat. Oscar a fost nemulţumit de discuţia avută cu fostul său cumnat şi i-a dat foc la casă atunci când Arturo era plecat să joace fotbal cu prietenii. Autorităţile din Buenos Aires au anunţat că nu au existat victime, cu toate că o femeie se află în locuinţă, însă făptaşul nu a fost prins. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Nebunie în Argentina înainte de Boca Juniors – River Plate. Ce decizie au luat cluburile

Va fi nebunie în Argentina cu ocazia duelului dintre Boca Juniors şi River Plate. Înaintea dublei manşe din finala Copa Libertadores, meciuri care se vor disputa pe 10 şi 24 noiembrie, cele două cluburi au ajuns la un acord. Fanii lui River Plate nu vor face deplasarea la meciul tur, la fel urmând să se întâmple şi cu suporterii lui Boca Juniors la manşa retur.

Mauricio Macri, preşedintele Argentinei, a susţinut că şi-ar dori ca fanii celor două rivale să facă deplasarea, însă preşedinţii cluburilor au ales să nu le permită accesul. “Cluburile au ajuns la un acord, după o întâlnire între preşedinţii celor două cluburi, ca fanii echipei oaspete să nu facă deplasare. Vor fi evitate problemele între suporteri, iar fanii gazdelor vor putea să vină în număr cât mai mare din moment ce 4.000 de locuri vor fi disponibile, plus sectoarele de lângă”, s-a anunţat în comunicatul de presă al celor două rivale. Manşa tur a finalei Copa Libertadores se va disputa sâmbătă, de la ora 22:00.

Nebunie în Argentina înainte de Boca Juniors - River Plate, finala Copa Libertadores
Nebunie în Argentina înainte de Boca Juniors – River Plate, finala Copa Libertadores