Fotbal international

Nebunie în Serie A! Roma și Lazio au fost egalate la ultima fază, deși aveau superioritate numerică pe teren!

08.12.2018 | 23:36
Nebunie in Serie A Roma si Lazio au fost egalate la ultima faza desi aveau superioritate numerica pe teren
ADVERTISEMENT

UPDATE 23:37. După Roma, și rivala Lazio a avut o soartă aproape identică. Lazialii credeau că au dat lovitura în minutul 90+6, când au preluat conducerea în fața Sampdoriei pe teren propriu, scor 2-1, după golul înscris de Immobile. Nu a fost deloc așa însă. Genovezii au egalat în minutul 90+10 prin Saponara, având un om mai puțin pe teren. 

VIDEO AICI


Cagliari și AS Roma au remizat 2-2 în cel mai nebun meci al etapei din Serie A. Oaspeții au condus cu 2-0 și au avut doi oameni în plus pe final de joc, dar tot nu au reușit să plece cu trei puncte din Sardinia.

ADVERTISEMENT

Cagliari – Roma 2-2, după ce romanii au condus cu 2-0

AS Roma a condus cu 2-0 după golurile înscrise de Cristante în minutul 14, respectiv Kolarov în minutul 41. În partea secundp, sarzii au forțat, dar au redus din diferență abia în minutul 84, prin moldoveanul Ioniță.

Cepitelli a văzut două cartonașe galbene la aceeași fază în minutul 90+4 pentru comportament nesportiv, iar la scurt timp a fost eliminat și Dario Srna. Roma părea să câștige jocul, însă o degajare greșităa lui Olsen a dus mingea la același Ioniță, care a pasat superb pentru Sau. Veteranul lui Cagliari a scăpat singur cu portarul și nu a iertat.

ADVERTISEMENT

Cagliari rămâne neînvinsă pe teren propriu în urma acestui rezultat. De cealaltă parte, Roma pierde puncte importante și iese pentru moment din lupta pentru primele patru locuri, de care o despart acum cinci puncte.

Sarzii au bifat cel de-al patrulea rezultat de egalitate la rând și ocupă locul 13, cu 16 puncte, la patru lungimi în urma Romei, clasată pe locul 6. Etapa viitoare, Roma are meci pe teren propriu cu Genoa, echipa lui Ionuț Radu, care și-a adus un nou antrenor: Cesare Prandelli.

ADVERTISEMENT

Cagliari joacă tot pe teren propriu, cu Napoli, una dintre pretendentele la podium. Cagliari este echipa cu cele mai multe remize înregistrate în acest sezon de Serie A: șapte în 14 etape.