Foto. Ultraşii spanioli, pregătiţi de Mondial! Fanii lui Real Madrid şi Malaga s-au bătut în pădure

Razvan Nicolae   
in Galerie foto
16/04/2018, 10:17
Foto. Ultraşii spanioli, pregătiţi de Mondial! Fanii lui Real Madrid şi Malaga s-au bătut în pădure GALERIE FOTO

Înaintea meciului Malaga – Real Madrid 1-2, mai mulţi fani ai celor două formaţii şi-au dat întâlnire pe un câmp de lângă oraşul din Sudul Spaniei. Câte zece ultraşi din “Ultras Sur” (Real Madrid) şi “La Cosa Nostra” (Malaga) s-au luat la bătaie. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Suporterii s-au duelat după un model preluat din Rusia, denumit “draka”, în care armele nu sunt permise. Numărul de bătăuşi trebuie să fie egal şi sunt acceptate doar loviturile preluate din box sau arte marţiale. Fotografii de la luptă au fost postate pe reţelele de socializare.

Spania, susţinută de fani la Mondial

Conform combatanţilor, facţiunea dură a galeriei lui Real Madrid a ieşit învingătoare. Fanii echipei naţionale a Spaniei, printre care se vor număra şi ultraşi iberici, vor face deplasare în Rusia, în această vară, pentru Campionatul Mondial de fotbal.

Ştirea MOMENTULUI

Cum îl ținea în frâu Mircea Lucescu pe Dănuț Lupu: „Avea program special”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.