Sport

Nebunie înainte de debutul lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford. Cât costă un bilet la meciul cu Newcastle

Prețul biletelor pentru debutul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United au ajuns la sume astronomice cu o săptămână înaine de meciul cu Newcastle de pe Old Trafford.
02.09.2021 | 19:32
Nebunie inainte de debutul lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford Cat costa un bilet la meciul cu Newcastle
Nebunie înainte de debutul lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford. Cât costă un bilet la meciul cu Newcastle
ADVERTISEMENT

Starul portughez a revenit pe „Teatrul Viselor” după unsprezece ani și tocmai a devenit cel mai bun marcator din istoria naționalelor, după dubla din meciul cu Irlanda.

Suporterii mai au de așteptat până la primul meci al portughezului în tricoul „diavolilor roșii”, care va avea loc pe data de 11 septembrie, de la ora 17:00.

ADVERTISEMENT

Prețul biletelor pe Old Trafford au explodat după transferul lui Cristiano Ronaldo la United

Biletele la meciul cu Newcastle au ajuns să fie revândute pe site-uri cu prețuri cuprinse între 700 și 2500 de lire, în timp ce oficialii clubului îi îndeamnă pe fani să încurajeze vânzarea tichetelor la suprapreț.

Conform jurnaliștilor de la Times, biletele din primele rânduri ajung pe platforma Stubhub la cifra astronomică de 2500 de lire, adică aproximativ 14,396 de RON. După mai multe sesizări, aceste anunțuri au fost șterse de pe platformă.

ADVERTISEMENT

Pe Live Football Tickets sunt disponibile 198 de bilete cu prețuri cuprinse între 265 și 699 de lire sterline, spre nemulțumirea clubului: „Descurajăm puternic fanii să achiziționeze bilete din surse neautorizate. Aceste bilete sunt deseori false, îi lasă pe fani fără bani, dezamăgiți și fără posibilitatea să vadă meciul de pe stadion”, a declarat ofițerul de presă al lui United.

Cristiano Ronaldo a decis să se întoarcă pe Old Trafford după o discuție cu Sir Alex Ferguson

Portughezul de 36 de ani a recunoscut că un factor de decizie important în revenirea sa la Manchester United a fost Sir Alex Ferguson. Fostul mare antrenor l-a pregătit în perioada 2003-2009 și l-a sunat pe Cristiano înainte să semneze cu „diavolii roșii”.

ADVERTISEMENT

Ronaldo a vorbit despre relația cu mentorul său pentru Manchester United TV: „De când am semnat cu Manchester la 18 ani Sir Alex Ferguson a fost cheia. E ca un tată pentru mine în fotbal. M-a ajutat foarte mult, m-a învățat multe lucruri și bineînțeles a avut un rol important prin prisma relației pe care am avut-o”.

„Ținem tot timpul legătura și e persoană extraordinară. A fost cheia principală pentru mine ca să ajung aici și de-asta am semnat cu Manchester United”, a mai recunoscut Cristiano.

ADVERTISEMENT

Cu cât au crescut șansele la titlu pentru Manchester United după venirea lui Cristiano Ronaldo

Reîntoarcerea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United a creat o isterie uriașă în rândul suporterilor și nu numai. Specaliștii în statistică de la The Twenty First Group, au anunțat că șansele la titlu pentru United au crescut de la 7% la 12% după venirea lui Ronaldo: „Conform analizelor noastre, venirea lui Cristiano Ronaldo mărește cu 5% șansele la titlu ale lui Manchester United”, a explicat Omar Chaudhuri.

Veștile bune vin și în privința șanselor echipei lui Ole Gunnar Solskjaer la câștigarea UEFA Champions League: „Venirea lui a ridicat de asemenea șansele la câștigarea Ligii Campionilor de la 5% la 8%”.

Cristiano Ronaldo bate record după record, iar postarea prin care Manchester United anunța transferul său a strâns nu mai puțin de 12,7 milioane de like-uri, lucru fără precendent în istorie.

ADVERTISEMENT