Nebunie la Craiova! Semifinala din EHF e sold-out! Biletele s-au vândut în 3 ore

Eduard Popa   
in Sporturi
10/04/2018, 16:05
Nebunie la Craiova! Semifinala din EHF e sold-out! Biletele s-au vândut în 3 ore

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Oltenii s-au adunat la casele Sălii Sporturilor din Craiova de la ora 7:00, formând cozi de sute de metri. Două dintre componentele echipei de handbal, Cristina Zamfir şi Andreea Rădoi, au vândut primele bilete fanilor. La acest lucru a contribuit şi preţul biletelor: un tichet la semifinala cu Belediyesi Kastamonu costând doar 10 lei.

Interesul e enorm în rândul fanilor după ce favoritele s-au impus în meciul tur din Turcia cu 23-22! Echipa lui Bogdan Burcea a reuşit o revenire fabuloasă, după ce a fost condusă cu cinci goluri diferenţă. Oltencele au revenit şi au câştigat la final, fiind acum mari favorite pentru finală!

Prima finală pentru Craiova, la a doua participare

“Am fost emoţionată şi impresionată să văd atâţia oameni stând la coadă pentru a cumpăra un bilet la meciul nostru. Nu pot decât să le mulţumesc şi să le promit că sâmbătă vom da totul pentru a reuşi să ne calificăm în finală. Este un motiv de bucurie pentru noi că sunt atâţia oameni care vor să ne fie alături. Avem speranţe la calificare, dar ar fi o greşeală din partea noastră să ne considerăm deja calificate! Am câştigat la un singur gol, echipa din Turcia este valoroasă, are multe jucătoare străine. Avem avantajul acestor suporteri minunaţi”, a spus Cristina Zamfir.

“Mă bucur că am creat această nebunie la Craiova. Am avut şi noi multe solicitări de bilete, toată lumea vrea un tichet acum. Niciodată nu mi-a trecut prin cap că vom ajunge aşa repede să ajungem într-o semifinală de cupă europeană. Sper că vom juca şi finala. Încrederea noastră e acum la cote maxime” , a spus şi Andreea Rădoi, de la SCM Craiova.

Partida dintre SCM Craiova şi Kastamonu se joacă sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 18:00. 

Închide ×