Sport

Nebunie la porțile stadionului înainte de România – Ucraina! Fanii tricolori au luat cu asalt Fussball Arena. Video exclusiv

Nebunie pe Fussball Arena înainte de debutul naționalei la EURO 2024. Fanii tricolori au luat cu asalt porțile stadionului.
Nebunie la porțile stadionului înainte de România - Ucraina! Fanii tricolori au luat cu asalt Fussball Arena. Video exclusiv. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Nebunie pe Fussball Arena înainte de debutul naționalei la EURO 2024. Fanii tricolori au luat cu asalt porțile stadionului care va găzdui partida dintre România și Ucraina, din cadrul grupei E, de la ora 16.00.

Nebunie la porțile stadionului înainte de România – Ucraina! Fanii tricolori au luat cu asalt Fussball Arena

Deși ceasul indica mai sunt mai bine de trei ore până la fluierul de start al partidei dintre România și Ucraina, fanii tricolorilor n-au mai avut răbdare și au luat cu asalt porțile stadionului Fussball Arena.

ADVERTISEMENT

Suporterii naționalei au așteptat ca pâinea caldă o calificare la turneul final și asta se vede. Nu mai puțin de 30.000 de fani vor fi așteptați la primul meci al României la un turneu final după o pauză de opt ani.

Toți cei 30.000 de suporteri prezenți pe Allianz Arena speră la un rezultat bun în partida cu Ucraina, rezultat care să-i pună pe tricolori într-o ipostază favorabilă pentru calificarea din grupe de la Campionatul European.

ADVERTISEMENT

Fanii tricolorilor au obișnuit să facă spectacol când România participă la turneele finale. Lucrul ăsta s-a dovedit și în 2016, la Campionatul European din Franța, când peste 15.000 de suporteri ai echipei naționale i-au acoperit pe cei 45.000 ai Franței în meciul de deschidere.

Vezi mai jos videoclipul cu fanii tricolorilor care au luat cu asalt porțile stadionului Fussball Arena:

ADVERTISEMENT

Ultrașii români acuză abuzuri din partea autorităților germane înainte de meciul cu Ucraina

Deși meciul de debut al României la turneul final trebuia să reprezinte un eveniment fericit pentru suporterii echipei naționale prezenți în Germania, lucrurile nu au stat deloc așa. Ba mai mult, unii dintre ei chiar au fost trimişi înapoi în țară.

Mai mulți suporteri din cei 30.000 s-au plâns de controalele extrem de stricte la care aceștia au fost supuși la sosirea lor în Germania. Ultrașii mai afirmă că au existat chiar rețineri efectuate de cei de la Interpol.

ADVERTISEMENT

„La punctul de control din aeroportul Munich suntem trași pe dreapta pentru un control amănunțit. Sosesc cei de la Interpol și mă învită la o plimbare, iar cu prilejul ocaziei îmi interzic intrarea în Germania pe următoarele motive: -dețin materiale (n.r eșarfă, tricou) cu numele unui grup cunoscut ca fiind foarte periculos și pentru că am haine care sunt purtate de persoanele extrem de rasiste”, s-a arătat în postarea unui ultras deplasat în Germania.

„Imagini halucinante în Munchen, unde mai mult de 100 de polițiști din trupele de intervenție au înconjurat un grup de suporteri români, fără nici un alt motiv, decât că aceștia s-ar afla pe o ~lista de indezirabili~ trimisă de instituțiile din România!”, au postat cei de la Honor et Patria pe pagina lor de Facebook.

Echipa de start pregătită de Edi Iordănescu pentru meciul cu Ucraina

România trebuie să câștige meciul cu Ucraina pentru a spera la o calificare din grupe la ediția din 2024 a Campionatului European din Germania. Pentru asta, selecționerul a pregătit cel mai bun prim „11” pe care îl avea la dispoziție.

Edi Iordănescu a ales să înceapă în poartă cu Florin Niță, goalkeper-ul celor de la Gaziantep, care a fost preferat, poate surprinzător, în locul lui Horațiu Moldovan, portarul celor de la Atletico Madrid.

Apoi, pe lina de fund România va juca cu Andrei Rațiu, Nicușor Bancu, Radu Drăgușin și Andrei Burcă. Se pare că fostul fundaș al celor de la CFR Cluj s-a recuperat în timp util pentru partida cu Ucraina și va evolua din primul minut.

Linia de mijloc va fi alcătuită din Răzvan Marin, Nicușor Stanciu și Marius Marin, iar trio-ul din atac va fi format din Dennis Man, Valentin Mihăilă și Denis Drăguș, poate cea mai în formă tripletă de atac pe care România putea să o pună la dispoziție.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la EURO 2024.

Nebunie la intrarea în stadion înainte de România - Ucraina

ADVERTISEMENT