Fotbal international

Nebunie la Rosario: Lionel Messi a intrat în casă doar cu poliția! Mii de oameni îl așteptau la ușă. Video

Lionel Messi (35 de ani), eroul Argentinei la CM din Qatar, a ajuns acasă să se odihnească după 2 zile fără somn. Mii de oameni l-au așteptat la reședința din Rosario.
21.12.2022 | 11:15
Nebunie la Rosario Lionel Messi a intrat in casa doar cu politia Mii de oameni il asteptau la usa Video
Lionel Messi a stat treaz mai bine de 48 de ore după câștigarea Campionatului Mondial din Qatar. Sursă foto: Daily Mail
ADVERTISEMENT

Imagini istorice din Argentina, unde peste cinci milioane de oameni au ieșit pe străzi doar în centrul capitalei Buenos Aires. Același lucru s-a întâmplat și la Rosario, orașul natal al lui Lionel Messi. Starul Argentinei a fost așteptat acasă de mii de oameni.

Lionel Messi, primire în stilul Maradona acasă la Rosario

După două zile de fiesta, jucătorii Argentinei s-au despărțit și au mers acasă la familii pentru a continua sărbătoarea și a se odihni. Lionel Messi a avut parte de o primire emoționantă acasă la Rosario și nu a putut intra în casă decât cu ajutorul polițiștilor.

ADVERTISEMENT

Rosario e un oraș de lângă Buenos Aires, iar căpitanul Argentinei era așteptat în casa natală de mama lui și cei trei copii.

Mii de oameni i-au scandat numele lui Messi, i-au mulțumit și l-au aplaudat în momentul în care mașina condusă de soția sa, Antonella Roccuzzo, a ajuns în fața casei.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi și ceilalți jucători ai Argentinei nu au dormit deloc după câștigarea Cupei Mondiale

Fotbaliștii lui Lionel Scaloni au petrecut ca în filme după ce au condus Cupa Mondială în Argentina după 36 de ani.

După finala cu Franța de duminică, 18 decembrie, Lionel Messi &comp. nu au dormit absolut deloc, așa cum jucătorii și iubitele lor au spus-o în postările lor pe Instagram și InstaStory: „Ce nebunie! Nu am închis un ochi de mai bine de 48 de ore. Fericire pură!”.

ADVERTISEMENT

Fanii Argentinei au cântat în fața casei bunicii lui Lionel Messi în timpul Campionatului Mondial din Qatar

Suporterii Argentinei din Rosario au mers la casa bunicii lui Lionel Messi și au cântat pentru aceasta, după victoria cu 3-0 în fața Croației și calificarea în finala Campionatului Mondial din Qatar.

Mii de oameni au cântat minute în șir: „Es la abuela de Messi! Es la abuela de Messi!” („E bunica lui Messi!”).

ADVERTISEMENT

Din păcate, niciunul dintre bunicii lui Lionel Messi nu mai este în viață, însă Olga, pensionara în vârstă de 79 de ani care locuiește acum în casă, a ieșit la geam să îi salute pe fani și a declarat: „Sunt mândră de victoria Argentinei. Totul a fost atât de frumos și chiar nu mă așteptam.

Când m-am întors și m-am așezat, au cântat: ‘Bunico, vino înapoi, bunico vino înapoi!’. M-am simțit atât de iubită și fericită. 

Lionel Messi a ridicat de multe ori mâinile spre cer pentru a-i dedica reușita uneia dintre bunicile sale, Celia.

ADVERTISEMENT