Sport

Nebunie pe străzile din Londra după calificarea Angliei în finala Euro 2020! S-a lăsat cu arestări. Video

A fost nebunie pe străzile din Londra după calificarea Angliei în finala Euro 2020. Poliţia a făcut primele arestări după semifinala dramatică cu Danemarca.
08.07.2021 | 02:14
Nebunie pe strazile din Londra dupa calificarea Angliei in finala Euro 2020 Sa lasat cu arestari Video
ADVERTISEMENT

Anglia s-a calificat pentru prima dată în istorie în finala Campionatului European. Echipa antrenată de Gareth Southgate a trecut de Danemarca în semifinale după victoria cu 2-1, obţinută după prelungiri.

Nebunie pe străzile din Londra după calificarea Angliei în finala Euro 2020!

Penalty-ul obţinut de Sterling în minutul 103 ţine capul de afiş al ziarelor din întreaga lume, însă Anglia a reuşit să rupă un blestem care data de 55 de ani, de când Albionul obţinea primul şi singurul trofeu major: Cupa Mondială.

ADVERTISEMENT

La finalul confruntării de pe Wembley, pe străzile Londrei şi a celorlalte oraşe din Anglia s-a declanşat nebunia. Zeci de mii de suporteri au ieşit să celebreze calificarea în finală a favoriţilor.

Poliţia, nevoită să facă arestări!

Spiritele nu au fost deloc calme şi forţele de ordine au fost nevoite să facă şi arestări. Mai mulţi fani au urcat pe capotele autobuzelor englezeşti şi au arborat steaguri ale Angliei.

ADVERTISEMENT

Fanii s-au urcat şi pe celebrele cabine telefonice roşii din Anglia şi au continuat petrecerea târziu în noapte, fiind însă strâns monitorizaţi de forţele de ordine.

VEZI AICI LIVE VIDEO CU PETRECEREA BRITANICILOR: 

Duminică, de la ora 22:00, Anglia va întâlni Italia, în ultimul act al Campionatului European 2020, pe Wembley. Naţionala lui Southgate poate scrie istorie şi să câştige primul titlu european din istoria clubului.

ADVERTISEMENT

Sterling susţine că e penalty clar: “Adversarul a întins piciorul drept și m-a atins”

Faza penalty-ului la Sterling este cea mai fierbinte din semifinala dintre Anglia şi Danemarca. Jucătorul susţine că nu poate fi niciun dubiu:

”Am intrat în careu, iar adversarul a întins piciorul drept și m-a atins, a fost penalty clar.

În rest, este prima oară când încasăm gol la acest turneu și am dat dovadă că putem reveni și câștiga meciul.

ADVERTISEMENT

Știam că suntem mai puternici, iar danezii vor ceda. A fost o evoluție de zile mari”, a declarat Sterling după meci.

 

ADVERTISEMENT