Sport

Nebunie printre britanici! Cum a fost sărbătorită victoria Emmei Răducanu în cartierul în care locuiește. Video

A fost noapte albă pentru sute de britanici, care au sărbătorit victoria Emmei Răducanu la US Open 2021.
12.09.2021 | 11:45
Nebunie printre britanici Cum a fost sarbatorita victoria Emmei Raducanu in cartierul in care locuieste Video
ADVERTISEMENT

Emma Răducanu a uimit lumea tenisului cu victoria incredibilă de la US Open 2021. A învins-o pe Leylah Fernandez și este prima jucătoare venită din calificări care câștigă trofeul. Fără set pierdut!

Succesul sportivei din România a fost celebrat așa cum se cuvine în Marea Britanie, iar Emma este deja considerată o legendă a sportului din Albion. Este prima câștigătoare de Grand Slam britanică de la Virginia Wade, învingătoare la Wimbledon în 1977.

ADVERTISEMENT

Cum a fost sărbătorită victoria Emmei Răducanu în cartierul în care locuiește. Britanicii o adoră!

Cele mai emoționante momente au fost în sud-estul Londrei, cartierul Bromley, acolo unde locuiește Emma Răducanu. La clubul de tenis pe care îl frecventează jucătoarea de 18 s-au întâlnit mai mulți apropiați, prieteni și rude, pentru a urmări finala cu Leylah Fernandez.

Zeci de oameni au trăit la intensitate maximă fiecare punct jucat de Emma Răducanu pe parcursul finalei cu Leylah Fernandez și au creat o atmosferă demnă de tribunele stadioanelor din Premier League.

ADVERTISEMENT

Reacția celor prezenți în momentul în care Emma Răducanu reușește să încheie meciul cu un as a devenit deja virală în Marea Britanie. Apropiați sau simpli fani ai Emmei au sărbătorit împreună și s-au îmbrățișat după succesul fabulos al puștoaicei de 18 ani.

Harry Bushnell, fost antrenor al Emmei Răducanu: “Este o persoană atât de drăguță cu toată lumea”

Printre cei prezenți a fost și Harry Bushnell, cel care a pregătit-o pe Emma Răducanu până la vârsta de 10 ani, chiar la clubul din Bromley.

ADVERTISEMENT

“Ne-am strâns foarte mulți oameni pentru a o susține pe Emma în această finală. Este o persoană atât de drăguță cu toată lumea, mai vine aici să se antreneze. Tocmai din acest motiv sunt atât de mulți oameni care o iubesc”, a explicat Bushnell, conform Express.co.uk.

Toți cei prezenți au cântat minute în șir numele Emmei Răducanu și au aplaudat-o după apreciatul discurs de la ceremonia de premiere.

ADVERTISEMENT

Emma Răducanu, ascensiune formidabilă în clasamentul WTA! Urcă 127 de locuri, până pe 23

Emma Răducanu a învins-o pe Leylah Fernandez în finala de la US Open, scor 6-4, 6-3, și va urca 127 de locuri în clasamentul WTA la actualizarea care se va face luni.

Emma Răducanu intră pentru prima dată în carieră în top 100 WTA și o face cu stil. Va fi pe locul 23! În vreme ce Leylah Fernandez urcă 45 de poziții, până pe 28.

Emma Răducanu era la doar a doua prezență în carieră pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam, după Wimbledon 2021. Acolo a ajuns până în turul 4, învinsă apoi de Ajla Tomljanovic.

ADVERTISEMENT