Sport

Nebunie sau optimism? Un fan al lui Liverpool poate câștiga o sumă uriașă după ce a pariat că echipa lui Klopp va cuceri 4 trofee în acest sezon

Liverpool e gata să scrie istorie în acest final de sezon și să le facă o bucurie uriașă fanilor. Un „cormoran” chiar a pariat că echipa lui Klopp va lua toate cele patru trofee.
06.05.2022 | 14:55
Nebunie sau optimism Un fan al lui Liverpool poate castiga o suma uriasa dupa ce a pariat ca echipa lui Klopp va cuceri 4 trofee in acest sezon
Nebunie sau optimism? Un fan al lui Liverpool poate câștiga o sumă uriașă după ce a pariat că echipa lui Klopp va cuceri 4 trofee în acest sezon. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Tensiunea atinge cote maxime pentru un fan înfocat al lui Liverpool din Marea Britanie. La începutul sezonului, mai exact în luna august, fanul și-a riscat banii pe un bilet cu o cotă de 2000, pariând că favoriții săi se vor impune în toate cele patru competiții în care sunt angrenați.

Un fan Liverpool se poate îmbogăți dacă „cormoranii” fac cvadrupla istorică

Liverpool este pe cale să realizeze cel mai bun sezon al ei din istorie. Echipa lui Jurgen Klopp a câștigat deja un trofeu, Cupa Ligii Angliei, după o finală dramatică, cu Chelsea, pe care au învins-o la loviturile de departajare, scor 11-10.

ADVERTISEMENT

„Cormoranii” sunt angrenați în continuare în alte trei competiții, iar până la finalul lunii mai pot să câștige alte trei trofee. În Premier League, echipa lui Jurgen Klopp este la doar un punct în spatele lui Manchester City, când au mai rămas doar patru etape până la sfârșitul campionatului.

Liverpool e calificată și în Cupa Angliei, acolo unde va da din nou piept cu Chelsea, pe 14 mai, dar și în finala UEFA Champions League, programată pe 28 mai, acolo unde o va înfrunta pe Real Madrid și unde a acces după ce a trecut de Villarreal cu scorul general de 5-2.

ADVERTISEMENT

În mod normal, nici cel mai optimist suporter al lui Liverpool nu s-ar fi gândit la începutul sezonului că echipa lui Jurgen Klopp ar putea termina campania cu toate cele patru trofee în vitrină.

Ei bine, un „cormoran” face excepție și speră ca Liverpool să realizeze cvadrupla istorică încă din august 2021, când a pariat 5 lire pe acest pariu. Biletul a avut o cotă de 2000, iar dacă acesta se va dovedi a fi câștigător, va încasa nu mai puțin de 10000 de lire sterline.

ADVERTISEMENT

Un român s-a îmbogățit la meciul „cormoranilor”

Până ca britanicul să bage banii în buzunar, un român s-a îmbogățit deja datorită echipei lui Jurgen Klopp, la returul din semifinalele Ligii Campionilor, când Liverpool a câștigat la Villarreal cu scorul de 3-2.

 

Pariorul a jucat două bilete, când Liverpool era condusă de Villarreal. Primul, cu o miză de 500 de lei, la o cotă de 14, pentru succesul „cormoranilor”, a fost plasat atunci când ibericii aveau 2-0.

ADVERTISEMENT

Al doilea a avut o miză de 1500 de lei, la o cotă de 4,20, tot pentru victoria lui Liverpool, când echipa lui Unai Emery conducea cu 2-1. Ambele bilete au fost câştigătoare, iar românul a devenit mai bogat cu 13300 de lei (aproximativ 2680 de euro).

ADVERTISEMENT