Carousel hot news

Necazuri pentru Ştefan Radu. Echipa sa va începe campionatul cu o penalizare!

Lazio Roma, echipa la care este legitimat şi fundaşul român Ştefan Radu, ar putea începe sezonul viitor din Serie A cu o penalizare de 6 puncte. Lecce şi Genoa ar putea primi şi ele cîte o...
Autor: Octavian Cojocaru | 24.07.2013 | 20:13
Necazuri pentru Ştefan Radu. Echipa sa va începe campionatul cu o penalizare!
O suspendare de 4 ani ar putea însemna finalul carierei lui Stefano Mauri

Lazio Roma, echipa la care este legitimat şi fundaşul român Ştefan Radu, ar putea începe sezonul viitor din Serie A cu o penalizare de 6 puncte. Lecce şi Genoa ar putea primi şi ele cîte o penalizare de 3 puncte în ediţia următoare a campionatului. Cele trei echipe sînt implicate într-un imens scandal legat de pariuri ilegale.

Procurorul Stefano Palazzi, cel care a condus această anchetă, a cerut aceste sancţiuni pentru aceste formaţii. Mai mult, mai mulţi jucători riscă pedepse uriaşe. Procurorul Palazzi a cerut ca Stefano Mauri să fie suspendat pentru patru ani, sancţiune care, dacă va fi pusă în aplicare, va însemna finalul carierei pentru căpitanul lui Lazio, care are deja 33 de ani.

Ceilalţi jucători care riscă sancţiuni între 12 şi 42 de luni sînt Omar Milanetto, Massimiliano Benassi, Antonio Rosati, Stefano Ferrario, Mario Cassano, Carlo Gervasoni si Alessandro Zamperini. Un verdict în acest dosar se va da săptămîna viitoare. În ultimii ani, mai multe echipe din Italia au primit diverse sancţiuni şi peste 50 de persoane au fost arestate pentru influenţarea unor rezultate pentru pariuri.

 

11545_0

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!