Fotbal international

Necazurile familiei lui Emiliano Sala nu se mai termină. Au apărut poze cu cadavrul fostului jucător

28.04.2019 | 15:19
Necazurile familiei lui Emiliano Sala nu se mai termina Au aparut poze cu cadavrul fostului jucator

Necazurile familiei lui Emiliano Sala nu se mai termină. Fostul atacant al lui Nantes a murit pe 21 ianuarie anul acesta într-un tragic accident aviatic petrecut deasupra Canalului Mânecii, în timp ce se îndrepta spre noua sa echipă, Cardiff City. Dar lucrurile în drama familiei sale nu s-au oprit aici și parcă un scenarist de filme horror a pus la cale o succesiune de evenimente, pentru a continua neagra poveste.

Imagini cu trupul la morgă al lui Emiliano Sala au fost publicate pe internet

De câteva zile a plecat să-și reîntâlnească băiatul tatăl lui Sala, Horacio, care a făcut infarct, răpus de cumplita durere provocată de pierderea copillului. Cel mai bun prieten al lui Emiliano a murit și el la o zi după decesul lui Horacio Sala, victimă a unui accident auto. Iar acum, bomboana de pe colivă, o reprezintă șocul trăit de mama și sora fostului jucător, urmare a unor imagini de-a dreptul macabre cu trupul neînsuflețit al lui Emiliano.

Au fost postate fotografii cu cadavrul acestuia de la morgă, imagini care au șocat și au produs o uriașă indignare, provocând o reacție imediată a oamenilor legii, care au demarat o anchetă, pentru a vedea cine este nebunul sau cinicul autor al unor astfel de postări, care, evident, pot avea repercusiuni grave asupra părții feminine a familiei.

Comunicatul poliției care anchetează cazul

“Suntem dezgustați de faptul că cineva s-a gândit la un lucru atât de oribil. Este o perioadă teribilă pentru familia Sala, care nu ar trebui să mai îndure și acest act rușinos. Investigăm incidentul și lucrăm împreună cu mai mulți agenți să descoperim cum a fost posibil ca imaginea să ajungă pe internet și cine este responsabil de acest lucru.Una dintre teorii este că cineva a intrat pe furiș în morgă și a făcut acele poze”.