News

Necazurile se țin lanț pentru Donald Trump. Melania a luat o decizie radicală

08.11.2020 | 17:03
Necazurile se tin lant pentru Donald Trump Melania a luat o decizie radicala
ADVERTISEMENT

De parcă înfrângerea usturătoare suferită în alegerile de marțea trecută nu ar fi fost un necaz suficient de mare, Donald Trump trebuie să îndure și decizia radicală a Melaniei. Acum că noul mandat la Casa Albă a rămas doar un vis pierdut, Melania se pregătește să divorțeze de bărbatul care i-a fost alături mai bine 15 ani.

De altfel, presa de peste ocean speculează că acest gând i-ar fi încolțit în minte încă din 2016, când partenerul său de viață a devenit al 45-lea președinte al Statelor Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost și motivul pentru care a așteptat șase luni să se mute de la New York la Washington. Într-un interviu acordat recent, asistenta sa susține că fosta Primă Doamnă negocia în secret o înțelegere post-nupțială, în încercarea de a-i obține lui Barron, băiatul pe care cei doi îl au împreună, o parte egală din averea lui Trump.

Lovitură după lovitură pentru Donald Trump. Melania vrea să divorțeze

Potrivit aceleiași surse, cuplul prezidențial ar fi avut dormitoare separate la Casa Albă pe toată durata mandatului lui Donald Trump. În plus, Melania s-ar fi confesat apropiaților și le-ar fi spus, printre lacrimi, că mariajul este sortit eșecului. Așteaptă, însă, ca soțul său să părăsească oficial Biroul Oval, din dorința de a nu complica și mai mult situația.

ADVERTISEMENT

Melania numără minutele până când el o să părăsească postul de președinte SUA pentru a putea divorța.

Dacă Melania ar încerca să-l umilească și să-l părăsească cât încă mai e președinte, acesta ar găsi un mod de a o pedepsi”, susține Stephanie Wolkoff, asistenta fostei Prime Doamne.

ADVERTISEMENT

Chiar și Ivana, fosta soție a lui Donald Trump, a lăsat de înțeles într-un interviu acordat cu ceva timp în urmă că Melania a pus punct căsniciei. Asta deși cei doi soți neagă vehement în fața camerelor de luat vederi că ar avea de gând să divorțeze.

Eu vorbesc direct cu domnul preşedinte. Nu leg amiciţii cu fostele lui soţii şi nu vorbesc despre viaţa lui privată.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre copiii noştri, uneori vorbim despre economie, dar fără să-i dau sfaturi. Doar îi spun ce mi se pare bine şi ce mi se pare rău. Dar nu vorbim despre foste soţii”, a declarat Ivana Trump.

ADVERTISEMENT