Sport

Neconvocarea lui Atanas Trică la naționala U18 a stârnit discuții între fotbalist și Lorena Balaci: „Mamă, te rog, scoate postarea”

Atanas Trică (17 ani) nu a fost convocat la naționala U18 a României, ceea ce a stârnit furia Lorenei Balaci, care a reacționat pe Facebook. Fotbalistul Craiovei și-a rugat însă mama să șteargă postarea respectivă.
23.03.2022 | 15:47
Neconvocarea lui Atanas Trica la nationala U18 a starnit discutii intre fotbalist si Lorena Balaci Mama te rog scoate postarea
ADVERTISEMENT

Lorena Balaci a dezvăluit dialogul pe care l-a avut cu fiul ei, Atanas Trică, după ce și-a exprimat, pe Facebook, dezamăgirea neconvocării atacantului la selecționata lui Daniel Oprescu.

Neconvocarea lui Atanas Trică la România U18, mărul discordiei între fotbalist și Lorena Balaci

Atanas Trică, nepotul lui Ilie Balaci, a început să iasă la rampă în acest sezon de Casa Pariurilor Liga 1. Atacantul a bifat trei prezențe în campionatul României și a reușit să marcheze ultimul gol al victoriei istorice cu Dinamo, scor 6-1.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Daniel Oprescu nu l-a convocat la cea mai recentă acțiune a selecționate U18. Lorena Balaci a sărit în apărarea fiului ei și și-a exprimat nemulțumirile prin intermediul rețelelor de socializare.

„Cu o zi înainte de această postare, am fost sunată de managerul centrului de copii și juniori. Mi s-a transmis că nu este convocat, dar că este rezervă. În cazul în care unul dintre cei doi atacanți convocați se va accidenta, el va fi chemat. 

ADVERTISEMENT

Pe mine m-a deranjat atitudinea asta, că este rezervă. Având în vedere că nu sunt niște meciuri de calificare, extraordinar de importante, ar fi putut să îl cheme și pe el, să îl vadă la lucru. Selecționerul nu l-a văzut niciodată la lot. A fost văzut doar la echipa de club.

Pentru mine a fost greu, cum să îl mai motivez? Nu știu ce s-a întâmplat ulterior, probabil s-a transmis că unul dintre cei doi atacanți ar fi accidentat. L-au convocat pe el. Nicidecum nu a cedat cineva la presiunile mele. Să fim serioși. Sunt o mamă, nu-mi permit să fac presiuni asupra nimănui. 

ADVERTISEMENT

Am scos postarea la 5 minute distanță, dar e clar că cineva doarme pe profilul meu de Facebook. Am scos-o pentru că m-a sunat Atanas și mi-a zis ‘Mamă, te rog, scoate această postare. Îți înțeleg supărarea, dar scoate-o. Nu vreau să creadă cineva că mă milogesc să fiu undeva’. Atunci am scos-o instant”, a povestit Lorena Balaci la GSP Live.

Ce mesaj postase Lorena Balaci pe Facebook

Lorena Balaci nu doar că își urmărește cu mare atenție fiul la meciurile din Casa Pariurilor Liga 1, dar știe ce înseamnă să lucrezi cu juniorii. Fata „Minunii blonde” este secretar general la Daco-Getica, o echipă care are una dintre cele mai puternice academii din București.

ADVERTISEMENT

„Cum să-ți mai motivezi copilul de 17 ani, când joacă constant la Liga 3, dă goluri, se antrenează cu echipa mare a Universității Craiova, prinde câteva minute în 3 meciuri și dă un gol și cu toate astea nu este convocat la echipa națională U18? Cam cum? Eu sunt speechless…

P.S. Care nume să fie de rău augur… Balaci sau Trică? Sau amândouă la un loc?”, scrisese mama fotbalistului de la Universitatea Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 3,30 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT