News

Necropsia în cazul omului de afaceri Ioan Crișan, finalizată. Care ar fi cauzele decesului

Necropsia omului de afaceri Ioan Crișan, decedat sâmbătă la Arad, a fost finalizată.
31.05.2021 | 21:40
Necropsia in cazul omului de afaceri Ioan Crisan finalizata Care ar fi cauzele decesului
Necropsia în cazul omului de afaceri Ioan Crișan, finalizată. Care ar fi cauzele decesului. Sursa foto: opiniatimisoarei.ro
ADVERTISEMENT

Potrivit unor informații apărute pe surse în presa centrală, necropsia omului de afaceri Ioan Crișan a fost finalizată. Acesta a decedat sâmbătă la Arad, după ce mașina i-a explodat în parcarea unui supermarket.

Astfel, se pare că afaceristul ar fi murit din cauza exploziei și a inhalării de gaz, au declarat, pentru Mediafax, surse din anchetă.

ADVERTISEMENT

Rezultatele necropsiei omul de afaceri Ioan Crișan. Care ar fi cauzele decesului

Tot în urma necropsiei, s-a stabilit, cu certitudine, că este vorba de Ioan Crișan, ADN-ul acestuia fiind confirmat. Cauza morții a fost stabilită ca fiind explozia și inhalarea de gaz.

În cursul acestei zile, Parchetul General a transmis date cu privire la ancheta derulată la Arad. Procurorii au anunțat că se cercetează cauza pentru omor cu premeditare.

ADVERTISEMENT

”Cercetările se efectuează sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat cu premeditare, în urma exploziei decedând o persoană de sex masculin.

În cursul zilei de ieri, a fost finalizată cercetarea la fața locului. Procurorul de caz a dispus realizarea mai multor lucrări criminalistice (expertize și constatări) din multiple specialități, raportat la natura complexă a aspectelor care sunt investigate”, au mai transmis procurorii, printr-un comunicat.

ADVERTISEMENT

Ancheta privind decesul afaceristului Ioan Crișan, preluată de Parchetul General

În weekend, Parchetul General a anunțat că a preluat ancheta privind explozia autoturismului unui om de afaceri din Arad.

Motivul invocat de instituție este ”complexitatea cauzei dată de gravitatea faptelor, impactul social major, aspectele de fapt investigate fiind extrem de grave și pentru a se asigura soluționarea cu celeritate a cauzei, în scopul unei mai bune înfăptuiri a actului de justiție”.

ADVERTISEMENT

În demersul acestui caz, Parchetul General a transmis, luni, date noi cu privire la ancheta derulată la Arad, după asasinarea omului de afaceri Ioan Crişan.

Procurorii anunță că în cauză au fost audiate mai multe persoane, în continuare fiind efectuate activităţi de urmărire penală în ritm continuu şi susţinut.

”În vederea unei bune înfăptuiri a actului de justiţie şi soluţionării cu celeritate a cauzei, au fost alocate importante resurse umane şi logistice de către Poliţia Română, care îşi desfăşoară activitatea sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de urmărire penală şi criminalistică”, au mai precizat procurorii.

Reamintim că, sâmbătă dimineața, omul de afaceri arădean Ioan Crişan a murit, după ce maşina în care se afla a explodat în parcarea unui supermarket din Arad.

ADVERTISEMENT