News

Necropsia lui Răzvan Ciobanu s-a încheiat! Ce au făcut părinți designerului, imediat

30.04.2019 | 12:21

Autopsia lui Răzvan Ciobanu s-a încheiat! Medicii legiști au depistat că designerul a suferit o hemoragie puternică la cap. Medicul legist responsabil cu necropsia a sosit cu întârziere la Morga Cimitirului Central din Constanța. Ce au făcut membrii familei după aceasta?

UPDATE: Rezultataul preliminar al necropsiei arată că Răzvan Ciobanu consumase stupefiante, înainte de a se urca la volan. Rezultatele finale, însă, vor fi publicate peste trei săptămâni.

Autopsia lui Răzvan Ciobanu s-a încheiat!  Ce s-a aflat

Autopsia lui Răzvan Ciobanu a luat sfârșit. Cu toate că medicul legist care se ocupa de necropsie a întârziat, familia a primit în sfârșit rezultatele. Momentan, surse din anturajul specialiștilor au menționat doar că acesta a suferit o puternică hemoragie la cap. După finele acesteia, mama celebrului designer a fost suprinsă de către Libertatea.ro grăbindu-se să aducă haine din vehiculul cu care a venit la fața locului. La Morga Cimitirului Central din Constanța s-a mai prezentat și Laura Vicol, avocatul său și una dintre prietenele bune ale creatorului.

Aceasta a clarificat situația și a specificat faptul că ipoteza sinuciderii sale este ieșită din discuție. Răzvan Ciobanu s-a stins din viață în urma unui accident rutier violent care s-a produs în Săcele, județul Constanța. Din păcate, impactul puternic nu i-a mai oferit nicio șansă la viață. Vedeta se pare că ar fi pierdut controlul volanului, mașina a rupt câțiva copaci din zonă și s-a rostogolit de nenumărate ori.

Autopsie Răzvan Ciobanu
Autopsie Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu, moarte șocantă

“A fost un accident rutier grav, la ieşirea din localitatea Săcele spre Năvodari, pe DN 22B. Este o autoaccidentare, pe fondul neadaptării vitezei. Un bărbat de 43 de ani a condus un autoturism, a părăsit partea carosabilă şi a acroşat copaci dintr-un stufăriţ.

Conducătorul auto a fost găsit decedat”, a precizat un purtător de cuvânt de la IPJ Constanţa pentru Realitatea TV. Prietenii și rudele sale sunt îngenunchiate de durere. Acesta, cu toate că a fost implicat în multe situații controversate, era cunoscut ca fiind un om bun, cu un suflet mare și un prieten de nădejde.