News

Necropsia lui Sebi scoate la iveală o nouă ipoteză. Cum au arătat ultimele clipe din viața băiatului

06.04.2021 | 10:40
Necropsia lui Sebi scoate la iveala o noua ipoteza Cum au aratat ultimele clipe din viata baiatului
Necropsia lui Sebi scoate la iveală o nouă ipoteză. Cum au arătat ultimele clipe din viața băiatului. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Necropsia lui Sebi. Rezultatele preliminarii au scos la iveală o nouă ipoteză în cazul morții băiețelului.

Povestea tragică a lui Sebastian Ionel Corbei a zguduit o țară întreagă. Copilul a fost descoperit în urmă cu câteva zile într-un tufiș la aproximativ 10 km de casă. Acesta plecase să muncească la stână și nu a mai fost văzut. A fost găsit după luni de zile de către câinii unui cioban.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii încă încearcă să dezlege tot misterul din jurul decesului. Necropsia nu este încă finalizată, dar rezultate preliminare indică faptul că băiatul ar fi murit așteptând să fie găsit, conform Antena3.

Povestea tragică a lui Sebi. Băiatul a murit așteptând să fie salvat

Sebastian Ionel Corbei avea doar 7 ani. Acesta a dispărut în luna ianuarie, în zona Vânători, judeţul Arad. La căutări au participat localnici, mai multe echipaje din poliție, câini de urmărire, un elicopter cu termoviziune, maşini dotate cu radare de termoviziune dar și voluntari din asociații.

ADVERTISEMENT

Timp de câteva luni, nimeni nu a dat de urma băiatului. Apoi, câinii unui cioban i-au descoperit trupul într-un tufiș la doar 9 km de casă.

Necropsia parțială arată că moartea s-a nu a fost cauzată de acte de violență, ci copilul și-ar fi găsit sfârșitul așteptând să fie salvat, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Copilul a fost găsit de câinii unui cioban

„ Un schelet aici o văzut căţeii la spin. O fi mirosit câinele. Am văzut scheletul, cap, un picior între spini, la vreo patru cinci metri de la margine de la spin înăuntru”, povesteşte ciobanul.

Părinții copilului l-au recunoscut după haine. Acest lucru a fost confirmat de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, Răzvan Plic, conform AGERPRES.

ADVERTISEMENT

„După spusele părinţilor, hainele sunt aceleaşi cu care era îmbrăcat copilul la momentul dispariţiei. Cu toate acestea, trebuie făcută expertiza ADN pentru confirmarea identităţii, iar pentru asta au fost prelevate deja probe biologice ce vor fi trimise la Institutul Naţional de Medicină Legală Bucureşti”, a declarat procurorul.

ADVERTISEMENT
Tags: