Video. Nedelcearu, debut perfect la noua echipă. A marcat unicul gol

Sorin Dumitrescu   
în Stiri sportive
19/02/2018, 15:34
Video. Nedelcearu, debut perfect la noua echipă. A marcat unicul gol GALERIE FOTO

Ionuţ Nedelcearu a fost transferul absolut neaşteptat care s-a petrecut înaintea marelui derby dintre Dinamo şi FCSB. Patronul câinilor, Ionuţ Negoiţă, s-a grăbit să îl vândă ăn prima ligă din Rusia pentru 600.000 de euro. Clubul pentru care a semnat Nedelcearu este UFA, unde a mai jucat fostul atacant al Astrei, Kehinde Fatai.

Nedelcearu nu şi-a putut ajuta astfel colegii în partida aproape crucială cu marea rivală şi şi-a făcut în viteză bagajele pentru a ajunge la noua sa echipă, pentru că şi Rusia se pregăteşte de reluarea campionatului, care va avea loc în 3 martie.

UFA ocupă la sfârşitul turului un loc excelent, locul 6, dar distanţa faţă de zona fierbinte din subsol e de numai şase puncte, aşa încât pe Nedelcearu şi noii săi coechipieri îi aşteaptă un retur de foc.

Fostul dinamovist a lăsat o impresie excelentă încă de la prima apariţie, în amicalul cu letonii de la Ventspils. Meciul s-a terminat la egalitate, 1-1, iar golul celor de la UFA a fost înscris chiar de către fostul apărător din Ştefan cel Mare.

 

Închide ×