Nedelcearu, convocat la naţionala U21. Cum vrea să-şi spele imaginea după scandalul de la Dinamo

Iuliana Spirache   
în Dinamo
06/11/2017, 17:20
Nedelcearu, convocat la naţionala U21. Cum vrea să-şi spele imaginea după scandalul de la Dinamo

Ionuţ Nedelcearu a fost convocat de Daniel Isăilă la echipa naţională a României under 21, deşi a fost implicat în scandalul de dinaintea meciului Aerostar Bacău – Dinamo, scor 0-1.  Steliano Filip, Ionuţ Nedelcearu, Valentin Costache, Alin Dudea şi Sergiu Hanca au băut în camera hotelului din Piatra Neamţ, acolo unde era cazată delegaţia lui Dinamo înaintea meciului cu Aerostar Bacău, dar Daniel Isăilă, selecţionerul echipei U21, a trecut peste acest incident şi l-a convocat pe Ionuţ Nedelcearu pentru următoarele două meciuri oficiale extrem de importante, cu Portugalia şi Ţara Galilor.

Ionuţ Nedelcearu, fundaşul formaţiei FC Dinamo Bucureşti, a vorbit despre scandalul care a avut loc după beţia din cantonamentul “câinilor” şi e hotărât să facă tot posibilul pentru a-şi spăla imaginea în cele două meciuri ale României U21 contra Portugaliei şi cu Ţara Galilor.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ionuţ Nedelcearu a primit o şansă la România U21

“Ştiu că este o presiune la fiecare meci pe mine. Dar acum e cea mai bună şansă să demonstrez că merit să joc şi sper să se termine cu toate aceste speculaţii la adresa mea. Normal, toţi ne gândim la o calificare. Ştim că au trecut 20 de ani de la ultima calificare a echipei de tineret la Campionatul European şi ne dorim foarte mult să ajungem acolo” , a spus Ionuţ Nedelcearu.

Ce zice Ianis Hagi despre meciurile echipei naţionale a României U21

Şi Ianis Hagi, jucător formaţiei din Serie A, Fiorentina, a fost convocat de Daniel Isăilă la echipa naţională a României under 21. Acesta se bucură că va juca împotriva Portugaliei la Ovidiu, pe stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi şi crede că arena îi va purta noroc.

“O să fie un meci greu, e clar, ei sunt favoriţi, dar, până la urmă, jucăm acasă şi sperăm să scoatem un rezultat bun. Sunt obişnuit cu stadionul de la Ovidiu, mi-a adus mult noroc şi sper să îmi aducă în continuare” , a declarat Ianis Hagi.

Tricolorii vor întâlni Portugalia, la Ovidiu, pe 10 noiembrie, şi Ţara Galilor, în deplasare, pe 14 noiembrie.

Închide ×