Nedelcearu le-a pus gând rău celor de la FCSB: „Vreau să-i elimin”

Eduard Nicolae Popa   
în Sport
22/05/2018, 22:28
Nedelcearu le-a pus gând rău celor de la FCSB: „Vreau să-i elimin”
Nedelcearu a fost și în atenția celor de la FCSB

Fostul dinamovist Ionuț Nedelcearu a rămas „câine” și după trecerea în Rusia. Formația sa din prima ligă din Rusia a prins Europa League și fundașul central al naționalei așteaptă un duel cu FCSB.

“Aș vrea să dau de FCSB și să trec mai departe. Nu m-aș vedea acolo”, a declarat Nedelcearu, potrivit sport.ro. Fundașul a fost dorit în trecut de Gigi Becali, dar patronul FCSB nu a ajuns la un acord cu Ionuț Negoiță care a cerut o sumă considerată prea mare de către roș-albaștri. Astfel, Nedelcearu a ajuns în Rusia, la UFA. 

 Nedelcearu, motiv de discordie între Contra și Hagi

Nedelcearu a ajuns și la lotul echipei naționale, după periplul din Rusia, dar convocarea sa a fost motiv de ceartă între Contra și Hagi. În special escapadele sale bahice: „Ţîru e căpitanul echipelor naţionale la toate categoriile de vârstă, a ieşit campion cu Viitorul, în unele meciuri avea 100% dueluri câştigate. Dă-i o şansă! Am văzut jucător convocat care a avut două ieşiri periculoase, cu băutură. Se îmbată de două ori, dar trebuie să fie la lot. Să mă scuze Nedelcearu, dar asta este realitatea. Ce trebuie să facă Ţîru, să se îmbete şi el?”, a tunat Gică Hagi, la începutul lunii.

Închide ×