Adio, dar rămân cu tine! Mesajul lui Nedelcearu: “Dinamo, cu siguranţă ne vom revedea”

Silviu Ghering    Mirela Apostol   
în Dinamo
16/02/2018, 08:02
Adio, dar rămân cu tine! Mesajul lui Nedelcearu: “Dinamo, cu siguranţă ne vom revedea” GALERIE FOTO

Ionuţ Nedelcearu a fost cedat la Ufa, locul şase în prima ligă din Rusia (VEZI DETALII AICI), iar la despărţirea de FC Dinamo Bucureşti a postat un mesaj emoţionant de la revedere în care le mulţumeşte tuturor celor cu care a colaborat în “haită”:

“Când am păşit prima dată pe Stadionul Ştefan cel Mare, m-am gândit că nu o să plec niciodată pentru că tot ce îmi doream era să joc la Dinamo! Iată că au trecut anii şi viaţa m-a trimis într-o altă aventură! Mulţumesc, Dinamo, cu siguranţă ne vom revedea! Mulţumesc suporterilor, colegilor, antrenorilor şi tuturor celor care mi-au fost aproape! Hai, Dinamo! DDB” este mesajul lui Nedelcearu la despărţirea de echipa din Ştefan cel Mare (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO).

Nu a apucat să discute cu colegii

Transferul lui Ionuţ Nedelcearu s-a produs foarte rapid, iar fundaşul nu a apucat să stea de vorbă cu “câinii” înainte să ia avionul spre Rusia: “Acum două zile a apărut oferta, iar miercuri s-a concretizat. Nici eu nu am avut timp să mă pregătesc destul, ca să spun aşa, de plecare. N-ai de unde să ştii când vine oferta, iar atunci când vine nu prea ai aşa mult timp de aşteptat. Nu am avut când să mai merg la colegi. Dar voi trece cu prima ocazie să-i salut”, a spus Nedelcearu, care a fost şi prezentat oficial la Ufa.

Ionuţ Nedelcearu le ţine însă pumnii foştilor săi colegi în duelul cu “roş-albaştrii”, de duminică. Dinamo – FCSB se va disputa de la ora 20:45, pe Arena Naţională, şi va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Închide ×