Carousel hot news

Ironici cu OMUL NEGRU: “Râdea! Zici că a arbitrat la 7 Mondiale”

CFR Cluj a învins cu 1-0 Dinamo prin golul marcat de Culio din lovitură de pedeapsă. Penalty-ul a fost îndelung contestat, Nedelcearu fiind lovit în piept de minge. După meci, fundaşul...
11.08.2017 | 00:07
Ironici cu OMUL NEGRU:
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a învins cu 1-0 Dinamo prin golul marcat de Culio din lovitură de pedeapsă. Penalty-ul a fost îndelung contestat, Nedelcearu fiind lovit în piept de minge. După meci, fundaşul dinamovist a pus tunurile pe Găman, despre care spune că poate “a văzut prin mine” penalty-ul. 

Nedelcearu penalty CFR. “Mingea nu m-a lovit în mână. Îmi dau cuvântul de onoare. Nu ştiu cum a văzut domnul Găman. A văzut prin mine. Găman râde la noi când trebuie să ne dea o explicaţie ca şi cum a arbitrat la şapte Campionate Mondiale.

Nedelcearu penalty CFR: “Arbitrii nu pot greşi mereu ca şi astăzi” 

Din păcate nu am reuşit să înscriem. Aşa a fost să fie. Ei au câştigat nemeritat în această seară. Eu prefer să jucăm ca şi în această seară pentru că arbitrii nu pot greşi ca şi astăzi”, a declarat Nedelcearu.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO:

CFR Cluj a încheiat meciul în 9 jucători. După ce Mario Camora a fost eliminat pentru un fault dur şi Culio a părăsit terenul mai devreme după ce a încasat două cartonaşe galbene.

Nedelcearu penalty CFR. Clujenii sunt pe primul loc cu 13 puncte, la egalitate cu FC Botoşani, în timp ce Dinamo este pe locul 5 cu 9 puncte după primele 5 etape.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri