Nedelcearu şi Costache, primele reacţii. “Asta e, mergem înainte”

George Heisu   
în Stiri sportive
01/11/2017, 18:01
Nedelcearu şi Costache, primele reacţii. “Asta e, mergem înainte”

Chefliii de la Dinamo nu au scăpat aşa de uşor, cu amenzile date de patronul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, ci au trebuit să dea explicaţii şi în faţa altor persoane importante din fotbalul nostru. În fapt, tot foşti dinamovişti, care acum ocupă funţii de seamă în cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

Adrian Mutu şi Cosmin Contra i-au chemat miercuri dimineaţă pe doi dintre “actorii” telenovelei “Beţie la Dinamo”, Ionuţ Nedelcearu şi Valentin Costache, la Casa Fotbalului, pentru a discuta tocmai despre escapada de la sfârşitul săptămânii trecute. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Nedelcearu şi Costache şi-au cerut scuze pentru escapada de la Piatra Neamţ

Cei doi au primit mai multe sfaturi din partea foştilor internaţionali, apoi şi-au cerut scuze pentru tot ceea ce au făcut şi au ieşit din sediul FRF cu capul în pământ. “Am primit nişte sfaturi, pentru că au încredere în noi, au văzut potenţialul în noi. Ne-au dat nişte sfaturi pentru viaţă. Ce s-a întâmplat, nu mai contează. Normal că ne pare rău, că nu se poate, suntem la Dinamo şi nu avem voie să facem aşa ceva”, a spus Nedelcearu, care a venit la “audieri” cu un tricou pe care scria “Bandit”, pentru ProTV.

“Am venit la domnul selecţioner, am avut parte de câteva sfaturi foarte bune din partea lui şi am înţeles tot. Asta e, ce a fost a fost, acum mergem înainte. Am făcut o greşeală, suntem conştienţi şi mergem înainte. Normal că îmi pare rău, am greşit. Antrenorul este foarte supărat, am văzut, dar numai noi îl putem face fericit”, a declarat şi Costache pentru acelaşi post.

Pe de altă parte, Steliano Filip şi Sergiu Hanca au fost chemaţi pentru explicaţii la hotelul deţinut de Ionuţ Negoiţă.

Închide ×