Fotbal international

Nedelcearu vrea să joace în Premier League! ”Mi-ar plăcea la Liverpool”

30.05.2018 | 15:46
Nedelcearu vrea sa joace in Premier League Miar placea la Liverpool

Fostul fundaș central de la Dinamo București, Ionuț Nedelcearu, care în iarnă a fost vândut la echipa rusă Ufa, a declarat că vrea să joace în Premier League. Internaționalul român a spus că și-ar dori să îmbrace tricoul formației FC Liverpool.

”Intensitatea pregătirii în Rusia vine de la jucători, care se implică, nu vezi pe unul mai relaxat la antrenamente! Se joacă mult pe forță, agresiv, direct pe poartă. Îmi place stilul ăsta! Obiectivul e să ajung de aici direct în Anglia. Aș vrea să îmbrac tricoul lui Liverpool!”, a afirmat jucătorul, conform gsp.ro.

Nedelcearu crede că Dinamo a crescut de când e antrenată de Bratu

”Nu s-a văzut prea bine faptul că Dinamo a evoluat în play-out. Am greșit și eu în prima parte a sezonului, trebuia poate să dăm mai mult, să fim în play-off cu cinci etape înainte de finalul sezonului regulat, nu să așteptăm ultima rundă. Asta-i viața, din păcate! Am văzut însă și meciurile lui Dinamo după ce am plecat. Mi se pare că Dinamo a crescut, iar ăsta e meritul lui Bratu!”, a precizat Nedelcearu.

Ionut Nedelcearu si-ar dori să joace în Premier League la echipa FC Liverpool
Ionut Nedelcearu si-ar dori să joace în Premier League la echipa FC Liverpool

Fundașul central a vorbit și despre meciul amical al naționalei României cu Chile: ”Chiar dacă chilienii vin fără starurile naționale, cred că amicalul de joi rămâne un test important pentru noi în această perioadă. Ne va ajuta să vedem la ce nivel ne aflăm, pentru că și garnitura a doua a sud-americanilor e redutabilă”.

Fostul dinamovist Ionuț Nedelcearu a rămas ”câine” și după trecerea în Rusia. Formația sa din prima ligă din Rusia a prins Europa League și fundașul central al naționalei așteaptă un duel cu FCSB“Aș vrea să dau de FCSB și să trec mai departe. Nu m-aș vedea acolo”, a declarat Nedelcearu.

Ionuț Nedelcearu a fost convocat de selecționerul Cosmin Contra pentru meciuri amicale cu Chile (31 mai) și Finlanda (5 iunie).