Fotbal international

Reacție dură după ce Nedelcu a fost lovit cu un obiect: “Niște animale!”

17.08.2018 | 00:14
Reactie dura dupa ce Nedelcu a fost lovit cu un obiect Niste animale

Dragoş Nedelcu a fost lovit de un obiect aruncat din peluza fanilor FCSB-ului în timpul partidei pe care trupa lui Nicolae Dică a jucat-o împotriva celor de la Hajduk Split, în turul 3 preliminar Europa League. Gestul suporterilor a fost criticat dur de către Dinu Gheorghe.

Fotbalistul de 21 de ani s-a ales cu nasul spart după ce a fost lovit de o bucată de scaun aruncată din peluză. În momentul în care FCSB a primit lovitura de la 11 metri pentru un henţ în careu făcut de un croat, jucătorii s-au îngrămădit în careul de 16 metri al oaspeţilor. Roş-albaştrii pentru a se bucura, adversarii pentru a-i cere socoteală arbitrului. “Asta e țara în care trăim. Sunt niște animale! Niște inconștienți, niște oameni nebuni. Echipa sigur va fi amendată, 100% va fi așa.  A fost un obiect contondent aruncat. L-a tăiat pe Nedelcu pe față”, a declarat Dinu Gheorghe cu privire la incidentul de pe Arena Națională.

Dragoș Nedelcu a fost lovit cu un obiect aruncat din tribună

Dragoş Nedelcu a plecat primul la vestiare după ce arbitrul a fluierat finalul meciului. Nu s-a bucurat alături de colegii săi iar în drumul spre vestiare le-a arătat obrazul fanilor din tribună, după ce fusese lovit cu o bucată de scaun aruncat chiar din peluza în care stătea galeria FCSB. Trupa antrenată de Dică s-a calificat în play-off-ul Europa League după ce a învins cu scorul de 2-1 pe cei de la Hajduk Split. În tur, scorul a fost 0-0. FCSB va juca împotriva celor de la Rapid Viena în play-off.