Fotbal intern

Benzar-Nedelcu, prezentaţi oficial la FCSB! Ce NUMERE vor purta

UPDATE. FCSB le-a urat bun venit lui Dragoş Nedelcu şi Romario Benzar pe pagina de Facebook a clubului....
10.08.2017 | 11:44

UPDATE. FCSB le-a urat bun venit lui Dragoş Nedelcu şi Romario Benzar pe pagina de Facebook a clubului.

“Bine ati venit, Dragos Nedelcu si Romario Benzar!

FC Steaua Bucuresti anunta transferurile lui Dragos Nedelcu si Romario Benzar, proveniti de la FC Viitorul.

Cei doi jucatori au semnat contracte valabile pe 5 ani si s-au alaturat deja lotului condus de Nicolae Dica. Nedelcu va purta tricoul cu numarul 3, in timp ce Benzar va avea numarul 2.

Clubul nostru le ureaza Bun Venit si sa aiba parte de cat mai multe succese in tricoul ros-albastru!

Dragos Nedelcu este un jucator nascut pe 16 februarie 1997, la Constanta. Acesta este un produs 100% al Academiei de Fotbal “Gheorghe Hagi” si a debutat la FC Viitorul in 2017, adunand, pana in prezent, 77 de partide oficiale si 3 goluri pentru echipa alaturi de care a cucerit titlul in 2017. A evoluat la toate categoriile de varsta la echipele nationale, iar in noiembrie 2016 a debutat pentru Romania, intr-o partida amicala impotriva Rusiei.

Romario Benzar este un jucator polivalent, nascut pe 26 martie 1992, la Timisoara. Acesta a fost crescut de Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi” si a evoluat la FC Viitorul in toate sezoanele de cand echipa constanteana a ajuns in Liga 1. A strans, pana in prezent, 210 partide, 10 goluri si 25 de pase de gol pentru echipa la care a fost capitan, iar la nivelul echipei nationale a strans, incepand cu septembrie 2016, 7 meciuri oficiale.

UPDATE. Gigi Becali a susţinut o conferinţă de presă şi i-a prezentat pe cei doi jucători pentru care s-a înţeles cu Hagi să plătească 2,7 milioane de euro.

––––––––––––––––––––––––––––––

Gigi Becali a promis că va mai face 6-7 transferuri în această vară ca Nicolae Dică să aibă o echipă puternică pentru a se lupta în Champiosn League, dar şi în Liga 1. 

FANATIK.RO a vorbit cu Gigi Becali în legătură cu următoarele transferuri pe care îşi doreşte să le facă şi a dezvăluit că va oficializa mutarea lui Dragoş Nedelcu, jucătorul celor de la Viitorul, în cursul zilei de miercuri.

NEDELCU FCSB. Gigi Becali a confirmat informaţia.

Dragoş Nedelcu va semna un contract valabil cinci sezoane, iar Gigi Becali, finanţatorul formaţiei FCSB, a acceptat să-i ofere 25.000 de euro la semnătură. Mai mult, mijlocaşul defensiv va încasa un salariu lunar de 12.000 de euro în primii doi an, iar acesta va creşte cu câte 1.000 de euro în fiecare sezon, până la 15.000 de euro.

“Eu abia pe la 18:00- 19:00 vorbesc despre transferuri pentru că aşa am promis. Nedelcu? Ştiu eu că v-a spus Hagi de el, cum poate v-a spus şi de Benzar. Eu nu zic nume, nici Nedelcu, nici ăla, nici ăla…Mai aveţi puţină răbdare şi o să fie totul oficial”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.RO.

Negociază şi pentru Romario Benzar

Gigi Becali nu s-a rezumat numai la transferul lui Dragoş Nedelcu şi a negociat cu Gheorghe Hagi şi pentru Romario Benzar. După ce a ratat calificarea în play-off-ul Champions League, Gică Hagi a decis să renunţe şi la serviciile lui Romario Benzar, iar “Regele” a ajuns la un acord în proporţie de 50% cu FCSB pentru cedarea fundaşului dreapta.

Dragoş Nedelcu şi Romario Benzar nu vor putea juca pentru FCSB în “dubla” cu Sporting Lisabona din play-off-ul Champions League. Cei doi jucători au jucat cu FC Viitorul Constanţa în turul III preliminar al CL şi vor putea juca în tricoul “roş-albastru” dacă FCSB va trece de Sporting şi se va califica în grupe.

1.500.000 de euro este cota lui Nedelcu, conform transfermarkt

2.000.000 de euro este cota lui Benzar, conform transfermarkt