Fotbal international

Nedved revine pe teren la 45 de ani! Unde va juca fosta vedetă din Serie A

Fosta vedetă a fotbalului ceh Pavel Nedved, triplu campion în Serie A cu Lazio Roma şi Juventus Torino, a decis să revină pe teren la vârsta de 45 de ani. Vicecampion european cu naţionala...
23.09.2017 | 18:28
Nedved revine pe teren la 45 de ani Unde va juca fosta vedeta din Serie A
ADVERTISEMENT

Fosta vedetă a fotbalului ceh Pavel Nedved, triplu campion în Serie A cu Lazio Roma şi Juventus Torino, a decis să revină pe teren la vârsta de 45 de ani. Vicecampion european cu naţionala Cehiei la turneul final din 1996, Nedved, care acum este vicepreşedintele clubului Juventus Torino, a semnat un contract cu gruparea FK Skalna, prima din cariera sa, la care s-a format ca jucător.

Nedved a semnat contractul după discuţii îndelungate între conducătorii celor două cluburi. “Putem anunţa că Pavel revine la clubul la care a crescut. Încă nu este clar dacă Pavel se va alătura echipei, el fiind foarte ocupat în calitate de vicepreşedinte la Juventus. Cele două cluburi au convenit să nu dea publicităţii termenii înţelegerii”, se arată într-un comunicat al FK Skalna. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Nedved a jucat la FK Salna timp de 8 ani

Conform presei din Cehia, rămâne de văzut dacă Nedved va mai juca sau dacă semnătura sa este o mică favoare pentru clubul la care joacă fiul său. Pavel Nedved a învăţat să joace fotbal la Skalna, club la care s-a înscris de la vârsta de cinci ani. El a rămas la această grupare până la vârsta de 13 ani. Ca senior, el a fost component al echipelor Dukla Praga (1991-1992), Sparta Praga (1992-1996), Lazio Roma (1996-2001) şi Juventus Torino (2001-2009).

Pavel Nedved a fost international ceh în perioada 1992-2006. Pentru naţionala under 21 a ţării sale a jucat în şapte meciuri, iar pentru prima reprezentativă a evoluat în 91 de partide şi a înscris 18 goluri. Nedved a câştigat de-a lungul carierei peste 15 de trofee cu echipele de club, între care şi Supercupa Europei în 1999, şi peste 20 de trofee individuale.

ADVERTISEMENT
Tags: