News

Neglijența criminală a mai ucis un copil. Un băiat de 11 ani a murit intoxicat cu o soluție pentru purici, sora lui e în stare gravă la spital

Neglijența părinților s-a dovedit a fi din nou tragică, de această dată în Dolj, acolo unde un băiat de 11 ani a murit intoxicat cu o soluție pentru purici.
03.07.2024 | 10:43
Neglijenta criminala a mai ucis un copil Un baiat de 11 ani a murit intoxicat cu o solutie pentru purici sora lui e in stare grava la spital
Băiat de 11 ani din Dolj, mort după ce s-a intoxicat cu soluție pentru purici. Sora de 9 ani a ajuns la spital. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Caz tragic în județul Dolj, acolo unde un băiat de doar 11 ani a murit intoxicat cu o soluție pentru purici. Sora de 9 anișori a ajuns la spital în stare gravă. Cum s-a petrecut evenimentul dramatic.

Băiat de 11 ani din Dolj, mort după ce s-a intoxicat cu soluție pentru purici. Sora de 9 ani a ajuns la spital

În ultimele luni, în România, foarte mulți copii au murit sau au ajuns la spital în stare gravă din cauza neglijenței părinților. Am avut nenumărate cazuri în care minorii erau spălați pe cap cu soluții toxice sau erau intoxicați de efectul unor insecticide.

ADVERTISEMENT

Noaptea trecută, 2 spre 3 iulie 2024, un băiețel de doar 11 ani din județul Dolj și-a pierdut viața într-un mod dramatic. Micuțul, originar din comuna Gighera, s-a stins în ambulanță, în drum spre spital, după ce s-ar fi intoxicat cu insecticid.

De suferit au avut și mama copilului, precum şi sora acestuia. Femeia și micuța de 8 ani au fost transportate la spital, cu aceleași simptome. Copila a fost transportată în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Craiova. Mama ei a ajuns la cel din Bechet.

ADVERTISEMENT

În prezent, poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-au intoxicat cele trei persoane. Presa locală, care prezintă date din anchetă, notează că tatăl copilului ar fi folosit în casă şi în curte un insecticid împotriva puricilor.

Astfel, cei doi copii și mama lor ar fi instalat substanța toxică. La orele serii ei s-au simțit rău. Din păcate, în drum spre spital, băiețelul a intrat în stop cardio-respirator.

ADVERTISEMENT

”În noaptea de 02 spre 03 iulie, ora 01.55, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a fost sesizat cu privire la faptul că, un minor de 11 ani, din comuna Gighera, ar fi decedat într-o ambulanţă, în timp ce se afla în comuna Teasc.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Coşoveni. Minorul a fost transportat cu un echipaj de ambulanţă către o unitate medicală din municipiul Craiova. La intrarea în comuna Teasc, pe D.N. 55, acesta a intrat în stop cardiorespirator, fiind declarat decesul.

ADVERTISEMENT

Totodată, din verificările efectuate de către poliţiştii Secţiei nr.13 Poliţie Rurală Segarcea, s-a stabilit că noaptea trecută, mama şi sora minorului, de 31, respectiv 9 ani, au fost transportate către unităţi medicale, existând suspiciunea unei intoxicaţii”, au precizat cei de la IPJ Dolj.

ADVERTISEMENT
Tags: