Life

Negocieri încinse între Zanni și PRO TV pentru noul sezon de Survivor! Cine ar putea să-i sufle scaunul de prezentator

Zannidache negociază cu PRO TV în legătură cu proiectul Extrashow, cel pe care l-a prezentat în sezonul trecut de Survivor, emisiunea urmând să existe și anul viitor.
02.11.2022 | 10:45
Negocieri incinse intre Zanni si PRO TV pentru noul sezon de Survivor Cine ar putea sai sufle scaunul de prezentator
Zannidache negociază intens cu PRO TV pentru noul sezon Survivor România. Foto: Instagram/ PRO TV
ADVERTISEMENT

Au început negocierile pentru noul sezon Survivor România! FANATIK prezintă câteva informații în exclusivitate despre înțelegerile din spatele ușilor închise, Zanni încercând să își păstreze postul de prezentator al emisiunii online pe tema show-ului de surpaviețuire.

Zannidache, concurent la All Stars! Nu e sigur că va mai prezenta Extrashow

Noua ediție a concursului de supraviețuire filmat în Republica Dominicană, Survivor România, prezentat de celebrul Dan Pavel, va începe, cel mai probabil, undeva la începutul anului viitor.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, unul din personajele care a avut un rol important în sezonul trecut nu este și de data asta bătut în cuie în proiectul pe care PRO TV îl realizează în paralel cu show-ul difuzat pe post!

FANATIK a aflat că același nume de care este legat ”universul” Survivor are deja un loc aproape asigurat în ediția All Stars, care s-ar putea să înceapă după sezonul al patrulea.

ADVERTISEMENT

Zannidache, pentru că despre el vorbim, negociază intens cu PRO TV pentru rămânerea la cârma emisiunii Extrashow de pe VOYO, în care erau invitați foștii concurenți ai reality-show-ului făcând dezvăluiri despre experiența lor din junglă.

elena chiriac alex delea
Elena Chiriac și Alex Delea, în cărți pentru emisiunea Extrashow de pe VOYO. Foto: Instagram

Îi vor sufla locul lui Zanni Elena Chiriac și Alex Delea?

Nu este sigur dacă Zanni va mai continua ca amfitrion al emisiunii online, asta deoarece în cărți, așa cum circulă zvonurile, ar fi intrat Elena Chiriac și Alex Delea. Câștigătorul sezonului trecut Survivor este, de altfel, tot mai promovat de PRO TV. Are chiar și o rubrică în emisiunea lui Măruță, intitulată „Delea, salvează-ți pielea!”.

ADVERTISEMENT

Negocierile dintre Zanni și PRO cu privire la emisiunea Extrashow încă nu s-au finalizat. În legătură cu participarea la sezonul All Stars, aceasta e 70% sigură!

Contactată de FANATIK pentru a comenta vestea care circulă despre cooptarea ei în proiectul online, Elena Chiriac nu a putut confirma, dar nici nu a infirmat că e luată în calcul pentru a-i ”sufla” locul lui Zannidache.

ADVERTISEMENT

Primul războinic se alege la Măruță!

Pregătirile pentru show-ul Survivor România 2023 sunt în toi, iar o parte a castingului este realizată în văzul tuturor. Primul războinic din acest sezon este ales în cadrul emisiunii „La Măruță”, acolo unde cei înscriși trebuie să treacă prin tot felul de probe, iar publicul va alege, în cele din urmă, cine să fie concurent cu drepturi depline.

Survivor România este cel mai de succes reality de la noi. De-a lungul celor trei sezoane, producția tv a lansat o serie de vedete care astăzi reprezintă figurile noi ale showbiz-ului românesc. Primele două sezoane au fost difuzate de Kanal D și au fost adjudecate de cântăreții Elena Ionescu (ex-solistă la Mandinga) și Zannidache.

Survivor i-a deschis porțile succesului lui Zanni

Cel de-al treilea sezon, mutat la PRO, l-a dat drept învingător pe Alex Delea, un tânăr barman din Constanța a cărui notorietate a crescut uluitor, peste noapte.

Zanni, cel cu care PRO TV negociază de ceva vreme pentru emisiunea de pe VOYO, pe care postul de televiziune l-a bifat deja pentru ediția All Stars, a avut de câștigat din punct de vedere financiar după participarea în acest concurs, și nu numai.

Popularitatea băiatului de suflet al lui Alex Velea a crescut foarte tare,. A fost cooptat într-o serie de alte proiecte importante, pe lângă Extrashow de pe VOYO. Zanni a fost concurent și la „Splash, vedete la apă”. La Antena 1, artistul câștigase finala săptămânală în care a participat. Mai mult de atât, trapperul s-a remarcat și ca luptător MMA în gala RXF, unde l-a învins de curând pe Gheboasă.

ADVERTISEMENT