Life

Negocieri „la sânge” pentru contractele de la Survivor. Câți bani încasează vedetele show-ului

Survivor România 2023 are un succes uriaș de audiențe, iar acest lucru convine, măcar financiar, producătorilor care plătesc cu bani grei concurenții.
12.01.2023 | 10:00
Negocieri la sange pentru contractele de la Survivor Cati bani incaseaza vedetele showului
Faimoșii de la Survivor România 2023 sunt plătiți regește / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Survivor România 2023 reușește să țină în fața micilor ecrane sute de mii de oameni. Evenimentele care au loc în Republica Dominicană, acolo unde concurenții se înfruntă pe trasee, dar și în taberele lor, reușesc să bage bani grei în conturile televiziunii, iar Pro Tv, pentru a se asigura că telespectatorii vor fi mulțumiți, a plătit sume grele pentru personajele aduse în fața camerelor de luat vederi.

Câți bani ar lua Faimoasa Bianca Patrichi de la Pro TV pentru Survivor România 2023! Coregrafa avea contract și cu Antena 1

În anul 2022, Bianca Patrichi s-a remarcat la Antena 1, după ce a acceptat propunerea de a fi ispită la Insula Iubirii. Rolul de ispită a fost unul de bun augur pentru Bianca Patrichi. Deși nu a reușit să cucerească vreun concurent la Insula Iubirii, s-a remarcat, totuși, astfel încât inițiativa de a rămâne în televiziune a dat roade, într-un final.

ADVERTISEMENT

FANATIK a stat de vorbă cu unul dintre concurenții sezonului 5 de la Insula Iubirii. Sub protecția anonimatului, acesta ne-a dezvăluit care erau clauzele ce se aplicau atât concurenților, cât și ispitelor din Thailanda.

„Contractul era unul stufos, îmi aduc aminte că l-am citit cu mare atenție. Pe toată durata difuzării emisiunii, nu aveam voie să postăm absolut nimic, astfel încât oamenii să nu știe care a fost parcursul nostru și ce s-a întâmplat, în final, la Insula Iubirii.

ADVERTISEMENT

Mai mult, timp de un an, nu aveam voie să participăm în niciun alt proiect de televiziune, mai ales dacă acesta aparținea posturilor concurente”, ne-a dezvăluit fostul concurent de la Insula Iubirii.

”E greu să stai izolat de toată lumea”

„Nici familia nu avea voie să știe ce și cum s-a întâmplat  în Thailanda, căci exista riscul ca lucrurile să fie spuse mai departe, din rudă în rudă și să ajungă la urechile străinilor. E greu să stai izolat de toată lumea, fără să povestești.

ADVERTISEMENT

Să aștepți să se termine emisiunea de la TV, ca să poți și tu să povestești familiei și prietenilor tot ce ai trăit acolo. Era greu, dar uneori era și amuzant, păstram suspansul și cam aia era”, a mai dezvăluit concurentul, în exclusivitate pentru FANATIK.

Iar dacă stăm să gândim logic, filmările de anul trecut de la Insula Iubirii au fost realizate până în Crăciun, iar plecarea în Republica Dominicană a fost la începutul anului acestuia, motiv pentru care ne gândim dacă nu cumva Bianca Patrichi, fosta ispită, a omis acest detaliu în schimbul unei sume frumușele.

ADVERTISEMENT

Faimoasa Bianca Patrichi, bani frumoși la Survivor România 2023

Încântată de faptul că poate fi din nou vedetă pe micul ecran, Bianca Patrichi s-a „înhămat” la căruță și a plecat în Republica Dominicană, făcând parte din echipa Faimoșilor. Deh, acum e și ea cunoscută, nu?

FANATIK a aflat, în exclusivitate, ce bani încasează fosta ispită de la Insula Iubirii, în emisiunea de la Pro TV. Nu a fost prea pretențioasă, dar nici statutul nu i-a permis să ceară și să se întindă mai mult decât îi era plapuma.

Astfel, Bianca Patrichi încasează în jur de 1.000 de euro pe săptămână, potrivit informațiilor noastre, iar negocierea contractului a fost „floare la ureche” pentru televiziunea din Pache Protopopescu.

În privința ei vă spunem doar atât: nici contractul de la Antena 1 nu i-a adus Biancăi prea multe satisfacții de ordin financiar, primind undeva între 2.000 și 2.500 de euro. Totuși promisiunea că va deveni cunoscută și cooptată, ulterior, în alte proiecte, a făcut-o să meargă în Thailanda și să fie ispită pentru bărbații care veniseră să-și testeze iubirea.

Pe toată durata difuzării emisiunii, Bianca Patrichi nu a ieșit cu nimic în evidență și nici n-a avut cuceriri notabile. Norocul ei în privința notorietății a fost dat și de faptul că este nepoata unui celebru balerin, nimeni altul decât regretatul Cornel Patrichi.

Carmen Grebenișan, negocieri „la sânge” pentru Survivor România

Dacă la Bianca Patrichi lucrurile au fost simple, întrucât blondina nu are prea mare notorietate în showbizul românesc, cel puțin pentru moment, la Carmen Grebenișan s-au cam complicat lucrurile.

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, influencerița nu a lăsat nicio secundă garda jos și a negociat „la sânge” contractul pentru plecarea în Dominicană, mai ales că a fost nevoită să pună pe pauză activitatea ei de creator de conținut în social media.

Tocmai de aceea, Carmen Grebenișan primește cea mai mare remunerație din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2023, depășind lejer suma de 5.000 de euro.

Vica Blochina: ”Plec pe bani mulți”

Nici Vica Blochina nu s-a lăsat mai prejos. Fosta amantă a lui Piți a cerut și ea bani frumoși pentru chinurile din Dominicană, fiind conștientă că luxul și confortul de acasă vor deveni o amintire. „Aş rămâne singură pe insulă cu Iftimoaie. Am mai fost, mă pot baza pe el. Cum am fost convinsă să merg la Survivor?

Plec pe bani mulţi în vacanţă, fac şi detox. Este pentru prima oară în viața mea în care mă stresez, după ce am semnat, pentru că îmi e frică de foarte multe lucruri”, a spus Vica, în emisiunea prezentată de Măruță, la Pro TV.

Din informațiile FANATIK, Vica Blochina, care nu mai este ”sponsorizată” de Victor Pițurcă – copilul pe care îl au împreună, Edan, fiind acum la domiciliul fostului antrenor al Naționalei – este plătită, săptămânal, cu câte 3.000 de euro.

Jorge, plătit regește

Din rândul bărbaților, Jorge ar fi avut o voce puternică atunci când i s-a propus plecarea, cerând o sumă frumușică de bani. Momentan, FANATIK nu a reușit să confirme cu exactitate sumele, însă este puțin probabil să primească mai puțin de trei ori remunerația de 1.000 de euro pe săptămână, așa cum se întâmplă în cazul Biancăi Patrichi, fosta ispită de la Antena 1.

Negocierile aprige purtate de Jorge cu echipa de la Pro TV au venit și pe seama faptului că acesta a avut, de-a lungul timpului, numeroase probleme cu banii, despre care chiar el a vorbit deschis.

ADVERTISEMENT