Fotbal intern

Steaua dă 500.000 de euro pe LUCHIN! Dinamo: “Nu vrem!”

Ofertă-bombă pentru unul dintre cei mai bine cotaţi jucători ai lui Dinamo! Srgian Luchin a fost pus pe lista de transferuri şi este dorit de rivala Steaua. Conform unor surse din cadrul clubului...
Steaua da 500000 de euro pe LUCHIN Dinamo Nu vrem

Ofertă-bombă pentru unul dintre cei mai bine cotaţi jucători ai lui Dinamo! Srgian Luchin a fost pus pe lista de transferuri şi este dorit de rivala Steaua. Conform unor surse din cadrul clubului din “Ştefan cel Mare”, impresarul jucătorului, Cristea Opria, a avut sîmbătă o întîlnire cu tehnicianul Stelei chiar acasă la Laurenţiu Reghecampf. Acesta din urmă s-a interesat de condiţiile în care fundaşul poate fi adus la rivala din Ghencea. Se pare că discuţia nu a ajuns pînă la salariul lui Luchin, pentru că suma pe care este dispusă să o ofere conducătorii roş-albaştrilor în schimbul jucătorului, 500.000 de euro, nu este pe placul conducătorilor lui Dinamo. Transferul lui Srgian la marea rivală are şanse foarte mici de reuşită, fiind considerat ultima variantă atît de club, cît şi de jucător, urmînd să fie luată în calcul doar în cazul în care nu apare nicio ofertă mai bună.

Pista Tomsk, aproape să pice şi ea!

Srgian Luchin nu mai este dorit la Dinamo din cauza salariului mare pe care îl are, 12.000 de euro lunar, cel mai ridicat din întreg lotul. Totuşi, nu foarte multe cluburi s-au arătat interesate de fundaş, avînd în vedere că situaţia sa este pe cît de simplă la prima vedere, pe atît de complicată în esenţă. Aşa cum FANATIK a scris, oficialii din “Ştefan cel Mare” nu au stabilit nici un preţ pentru fundaş, cel puţin nu unul pe care să-l comunice şi şi impresarului acestuia. În ciuda acestui fapt, cum tot FANATIK a anunţat în exclusivitate pe 31 decembrie, Tom Tomsk şi-a manifestat interesul pentru a-l înregimenta pe fundaş.

Întîlnirea de la RIN

În acest context, oficialii celor două grupări au stabilit o întîlnire, fără a discuta în prealabil despre condiţiile financiare în care Luchin poate ajunge la formaţia din prima ligă a Rusiei. Un reprezentant al formaţiei siberiene a venit chiar sîmbătă la Bucureşti şi a mers la RIN Grand Hotel, acolo unde roş-albii au sediul administrativ, pentru a discuta posibila mutare a apărătorului încă din această iarnă. Cum nu se vorbise concret despre nici o sumă de transfer, trimisul de la Tomsk a încercat să aboredeze subiectul, aducînd în discuţie suma de un milion de euro care s-a vehiculat în presa din România, insinuînd că aceasta este una mult prea mare.

“Face mai mult de un milion!”

Răspunsul a fost însă unul care l-a lăsat mască pe rus: “Presa scrie multe, ştiţi şi voi. Luchin nu valorează un milion de euro, ci mai mult decît atît. E unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti ai lui Dinamo, nu-l putem da pe numai un milion”, a spus un oficial al “cîinilor”, răspuns care l-a lăsat mască pe reprezentantul ruşilor. A fost practic momentul cînd discuţia s-a întrerupt brusc, părţile şi-au strîns mîinile, iar şansele ca negocierile să se mai reia şi în zilele următoare par foarte puţin probabile în acest moment.