Negoiţă a cerut ajutor de la FCSB pentru transferul lui Torje!

ŞTIREA ZILEI
Mirela Apostol   
in Stiri sportive
31/01/2018, 15:32
Negoiţă a cerut ajutor de la FCSB pentru transferul lui Torje!

FC Dinamo Bucureşti încearcă repatrierea lui Gabi Torje, jucător ce aparţine de Akhmat Grozny, dar care a evoluat ultima dată în Turcia, la Karabukspor, sub formă de împrumut. “Câinii” îl vor pe mijlocaş până la finalul acestei stagiuni, tot sub formă de împrumut şi au nevoie să se înţeleagă cu ruşii ca o parte substanţială din salariul să fie suportat de ei. Biletul Zilei

Pentru că rivalii de la FCSB tocmai au reuşit să-i aducă de la turci pe Cristi Tănase şi pe Valerică Găman, Ionuţ Negoiţă a apelat la expertiza lui Valeriu Argăseală, cel care se ocupă de relaţiile internaţionale ale “roş-albaştrilor”. FANATIK.RO a aflat că şeful lui Dinamo şi-a pus oamenii să-l sune pe Argăseală pentru a afla cum au reuşit să-i aducă liberi de contract pe cei doi jucători veniţi în iarnă. Atât Găman, cât şi Tănase şi-au reziliat contractele înainte de revenirea în România, după ce au jucat la Karabukspor, club ce îl ţine pe loc acum pe Torje (VEZI DETALII AICI).

“La mijloc e vorba de bani”

Torje a fost dat de ruşi în prima parte a sezonului la Karabuk, însă mijlocaşul nu  a primit niciu leu pentru perioada petrecută acolo. Cristea Opria, agentul jucătorului, a explicat pentru FANATIK.RO în ce mod îl ţin turcii pe loc:  “Nu s-au făcut încă actele cu turcii de la Karabuk şi e foarte probabil să nu se finalizeze transferul nici azi (n.r. – miercuri). La mijloc e vorba şi de nişte bani pentru că Gabi nu a luat niciun ban din vară şi are de luat o sumă importantă de acolo”, a spus Cristea Opria, impresarul lui Torje, pentru FANATIK.RO.

2,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Gabi Torje

Ştirea MOMENTULUI

Eden Hazard s-a înţeles cu Real Madrid! Cât plătesc spaniolii

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.