Fotbal intern

Negoiţă a preluat modelul brevetat de Becali

Împrumutat la Corona Braşov de către Dinamo, mijlocaşul Raphael Stănescu a reuşit să se impună ca titular la formaţia de sub Tâmpa. Singura partidă în care acesta nu a evoluat din primul...
20.08.2013 | 15:48
Negoiţă a preluat modelul brevetat de Becali
Raphael Stănescu

Împrumutat la Corona Braşov de către Dinamo, mijlocaşul Raphael Stănescu a reuşit să se impună ca titular la formaţia de sub Tâmpa. Singura partidă în care acesta nu a evoluat din primul minut a fost cea împotriva “cîinilor”. Conform unor surse din cadrul grupării braşovene, tehnicianul Nicolae Manea a primit, înaintea meciului direct dintre cele două formaţii, un telefon de la persoane din anturajul lui Ionuţ Negoiţă, acţionarul majoritar al celor din Ştefan cel Mare, prin care i s-a comunicat acestuia să nu-l folosească pe fotbalistul de 20 de ani pentru a se evita o situaţie neplecută. Nu este exclus ca Negoiţă să nu se fi temut să nu păţească precum Gigi Becali, care a dat mulţi jucători la Unirea Urziceni în 2010 şi s-a trezit bătut de ialomiţeni.
“Cîinii” au transmis că tînărul jucător nu e bine să fie expus, fiindcă, oricum ar fi evoluat, s-ar fi interpretat. Dacă ar fi jucat bine, şi-ar fi pus în cap oamenii printre care se va întoarce în vara viitoare. Dacă nu ar fi dat randament, s-ar fi spus că a fost “blat”. Stănescu a intrat doar pe finalul partidei, iar evoluţia acestuia a fost una mediocră, mai ales că acesta urma o parte ascendentă conform ultimelor evoluţii. Negoiţă a uitat să ceară şi “interzicerea” mijlocaşului Andrei Vaştag, pentru simplul fapt că acesta nu prindea oricum un loc de titular.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri