Fotbal intern

Negoiţă ameninţă cu DESFIINŢAREA lui Dinamo, clubul pe care îl vinde pe 1 leu! “Dacă fanii vor să mai aibă echipă, să facă ceva! Dacă nu se face nimic într-o lună…”. Spune că nu mai plăteşte salariile jucătorilor!

29.10.2019 | 13:34
Negoiţă ameninţă cu DESFIINŢAREA lui Dinamo, clubul pe care îl vinde pe 1 leu!
ADVERTISEMENT

Ionuţ Negoiţă a făcut ameninţări cu adevărat serioase în conferinţa de presă în care a prezentat situaţia financiară a clubului Dinamo. Patronul din Ştefan cel Mare afirmă că echipa se poate desfiinţa şi că el nu mai bagă niciun ban în club. Nici măcar salariile jucătorilor, pe care îi anunţă că trebuie să dea totul pe teren pentru a atrage investitorii la Dinamo! A anunţat şi preţul de vânzare al clubului: 1 leu

ADVERTISEMENT

Ionuţ Negoiţă ameninţă cu desfiinţarea şi falimentul lui Dinamo. Statul poate lua baza Săftica, salariile jucătorilor nu mai vin!

“Dacă în urma dosarului de la Curtea de Apel trebuie să plătească ceva clubul Dinamo, atunci voi plăti eu. “Lotus Perfect” e numele firmei pe care sunt acţiunile lui Dinamo. Aşa am decis eu. Dar responsabilitatea e a mea, că pe aici, pe la mine, au venit suporterii să-mi spargă geamurile. Nu m-am dezis eu de soarta clubului Dinamo. Dar asta până azi. De azi înainte e a suporterilor, dacă mai vor să aibă în continuare echipă de fotbal! Dacă nu se face ceva într-o lună de zile, lucrurile devin periculoase. Nu mai aduc bani, gata!”, a fost declaraţia lui Negoiţă.

Negoiţă lasă să se înţeleagă că salariile jucătorilor nu se vor mai da şi afirmă că aceştia trebuie să tragă tare pe teren pentru a convinge intestitorii să vină la Dinamo!

ADVERTISEMENT

“Clubul e stabil financiar, datoriile nu sunt nici la jumătate din valoarea patrimoniului echipei. Mesajul meu pentru jucătorii e să-şi facă datoria de profesionişti. Eu sunt convins că se va găsi o soluţie de continuitate. Dacă ei îşi fac treaba, atunci şi interesul investitorilor . Statul poate lua baza Săftica, aşa este, e garanţia în reeşalonarea datoriilor către stat”, a mai spus Negoiţă

“Eu nu am o obligaţie pe viaţă pentru Dinamo. Am făcut tot ce am putut până acum. Eu dau maşina cu cheia în contact. Trebuie băgată şi benzină, ce-i drept, trebuie schimbate cauciucurile…”

Ionuţ Negoiţă

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri