Fotbal intern

Negoiţă, atacat de un fost investitor de la Dinamo: “Ne aducem aminte de miliţie şi securitate!”

Ionuţ Negoiţă şi-a găsit un nou contestatar. Vladimir Cohn, fost acţionar la Dinamo, l-a atacat pe omul de afaceri care deţine în prezent formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare. Omul de afaceri nu l-a menajat deloc pe cel care a anunţat că este dispus să vândă clubul în schimbul a patru milioane de euro.
17.11.2017 | 20:03
Negoita atacat de un fost investitor de la Dinamo Ne aducem aminte de militie si securitate

Vladimir Cohn a declarat că nu este normal să-ţi ameninţi jucătorii cu neplata salariilor. Fostul acţionat al clubului Dinamo a suferat că Ionuţ Negoiţă dă dovadă de incompetenţa managerială prin deciziile pe care le-a luat.

Negoiţă a crezut că lucrează tot cu oameni care se mulţumesc cu salariul minim pe economie. Negoiţa vine şi le spune jucătorilor că nu le mai dă salariile. Ce înţelege un jucător de 23 de ani? Nu poţi să spui aşa ceva. Nici măcar unui copil nu poţi să-i spui că nu-i mai dai acadele. E o dovada clasică de incompetenţa managerială”, a declarat Vladimir Cohn pentru PRO X.

Negoiţă, criticat pentru aducerea lui Anghelache

Vladimir Cohn a criticat cooptarea lui Constantin Anghelache în staff-ul administrativ al clubului. Omul de afaceri a susţinut că acesta din urmă nu ar avea legături cu fotbalul, iar numirea la Dinamo s-a datorat doar de datorită prieteniei cu Mircea Lucescu.

Negoiţă a venit la Dinamo şi l-a pus pe Anghelache preşedinte. Că ce? Referire la trecutul glorios al lui Dinamo, hai să ne aducem aminte de miliţie şi securitate. E profesor în economie, dar nu are treabă cu fotbalul. Oricât ar fi de prieten cu Lucescu. Sunt greşeli fundamentale. Adi Mutu a fost adus ca punte de legatura, fost jucator valoros cu experienta de afara, dar primul lucru facut a fost sa intre in conflict cu Andone. Toate astea se aduna si se platesc”, a mai precizat Cohn.

Tags: