Fotbal intern

Negoiţă, despre plata restanţelor către Badea: “Întrebaţi-l de la cine a primit banii”

07.05.2018 | 22:17
Negoita despre plata restantelor catre Badea Intrebatil de la cine a primit banii

Două milioane de euro au fost achitate către executorul judecătoresc în contul unei datorii pe care actualul patron de la Dinamo o avea către Nicolae Badea. Negoiţă, despre plata restanţelor către Badea: “Contează cine a plătit?!”

FANATIK.RO v-a informat în exclusivitate că suma importantă virată pentru ridicarea sechestrului pe 93% din acţiunile pe care Negoiţă le deţinea la Dinamo 1948 SA a fost plătită de LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL (Citeşte aici mai multe despre domeniile de activitate şi despre modul în care a obţinut CUI de la ONRC).

Negoiţă, despre plata restanţelor către Badea: “Să vă spună de la cine a primit banii”

Contactat telefonic de FANATIK.RO, patronul dinamovist Ionuţ Negoiţă a vorbit despre situaţia actuală a clubului. Prima întrebare adresată a fost: Aţi plătit dumneavoastră banii din suma datorată către domnul Badea sau firma LOTUS PERFECT PRODUCTS, din judeţul Teleorman?.

Răspunsul lui Negoiţă a fost unul cu substrat, lăsând loc oricăror interpretăari: “Ştiţi că eu nu vorbesc de multă vreme cu presa. Contează cine a plătit suma respectivă?!“.

FANATIK.RO a încercat să afle ce se întâmplă în cazul în care suma a fost plătită de LOTUS: Contează cine a plătit! Dacă nu aţi plătit dumneavoastră, firma care a plătit deţine acum acţiuni la Dinamo?.

Patronul lui Dinamo a fost la fel de misterios: “Ce dacă există diferite variante? E bine că au existat variante! Să fie soluţii şi variante cât mai multe! Vă repet, contează aşa mult cine a plătit? Întrebaţi-l pe domnul Badea dacă a primit banii şi de la cine… Să vă spună domnul Badea!“, a declarat Ionuţ Negoiţă.

“Din vară rămâneţi patron la Dinamo sau clubul va fi vândut?”, a fost ultima întrebare adresată şefului alb-roşilor. Chestionat în privinţa viitorului imediat al lui Dinamo şi al posibilei sale vânzări către investitori străini, Ionuţ Negoiţă a fost cât se poate de concret: “Eu nu m-am schimbat. Rămân la părerea mea legată de vânzarea lui Dinamo“. Altfel spus primul investitor serios care va face o ofertă clară va cumpăra echipa.

2.000.000 de euro era suma restantă pe care Ionuţ Negoiţă o avea către Nicolae Badea