Fotbal intern

Îl AMENINŢĂ pe Rotariu: “Dinamo merge şi fără el”

UPDATE 18.36  Fostul preşedinte al FRF, Miricea Sandu, a dezvăluit la Dolce Sport că în opinia sa Ionuţ Negoiţă, Flaviu Stoican şi restul oamenilor din conducerea lui Dinamo ar fi trebuit...
29.04.2014 | 17:06
Il AMENINTA pe Rotariu Dinamo merge si fara el
ADVERTISEMENT

UPDATE 18.36  Fostul preşedinte al FRF, Miricea Sandu, a dezvăluit la Dolce Sport că în opinia sa Ionuţ Negoiţă, Flaviu Stoican şi restul oamenilor din conducerea lui Dinamo ar fi trebuit să îl apere în presă pe Dorin Rotariu. “Eu cred că cei de la Dinamo ar fi trebuit să îl apere în presă pe Dorin Rotariu chiar dacă el a greşit. Mai bine îl chema în particular, pe el şi pe membrii familei sale, să discute şi să pună la puct lucrurile. Cred că trebuiesc stipulate în contractele jucătorilor clauze care să te împiedice să te duci la diferite acţiuni fără acordul conducerii. Totodată,consider că Anamaria Prodan, chiar dacă are toate drepturile că este impresar, ar fi trebuit să nu consilieze acest tip de jucătri care le sînt direct rivali celor de la Steaua” a încheiat Sandu.

Nemulţumirea întregii suflări dinamoviste în privinţa legăturii dintre Dorin Rotariu şi impresara Anamaria Prodan Reghecampf a atins cote culminante. Ionuţ Negoiţă anunţă că oficialii lui Dinamo au greşit în tentativa de a-l sprijini pe Rotariu şi vor acorda întreaga susţinere altor tineri.

ADVERTISEMENT

Finanţatorul “haitei” compară situaţia mijlocaşului de 18 ani cu păcatul suprem al omului, cînd a muşcat din mărul oferit de şarpe. “Rotariu a primit şansa să joace în echipa mare a lui Dinamo încă de la vîrsta de 17 ani. A fost susţinut de toată lumea, de la conducere, antrenor, pînă la suporteri care l-au adoptat necondiţionat.Este un copil care a căzut în tentaţia de a muşca din fructul otrăvit oferit de şarpe. Bine, a fost şi influenţat să facă acest lucru. Şi cum l-a muşcat, lumea lui liniştită şi frumoasă a fost întoarsă pe dos. Roti este ca un copil răsfăţat care, ajuns adolescent, a intrat într-un anturaj prost. Astfel că, peste noapte, anturajul l-a făcut să-şi conteste parinţii, cei de la Dinamo, şi nu-i mai place nimic din ce aceştia i-au oferit, să fie nemulţumit de cei care l-au crescut. În viată, acest lucru nu se face fără ca întreaga poveste să se întoarcă împotriva ta. Dinamo a greşit! Dar nu faţă de Rotariu, ci faţă de ceilalţi, sapte – opt jucători tineri la fel de talentaţi precum el şi care sînt în curtea clubului. Şi a greşit pentru că nu le-a oferit şi acestora susţinerea totală pe care i-a oferit-o lui Rotariu. Din acest punct de vedere, vă asigur că vom regla lucrurile. Dinamo a crescut de-a lungul timpului sute de jucători valoroşi. Şi va mai creşte şi pe viitor. Chiar în acest moment v-am spus că la Dinamo sînt opt -nouă jucători tineri extrem de valoroşi. Deci, clubul merge înainte, cu sau fără Rotariu. În ceea ce o priveşte pe soţia antrenorului Stelei, ea este singura care are de cîştigat în urma acestui episod. Din nefericire, face acest lucru expunîndu-l pe acest tînăr jucător, sacrificînd cariera acestuia din dorinţa de preamărire. Singurul care pierde este Dorin Rotariu. Sper ca pînă nu va fi prea tîrziu, familia lui Rotariu şi jucătorul să-şi dea seama de acest lucru”, a declarat Negoiţă pentru gsp.ro.