Fotbal intern

Negoiţă: “Grigore rămîne la noi, Munteanu şi Curelea nu!”

Ionuţ Negoiţă a infirmat că Dinamo îi va lua pe Vlad Munteanu şi Curelea. În plus, acţionarul dinamovist susţine că echipa mai are nevoie de un singur om, fapt care intră în contrast cu...
24.07.2013 | 17:13
Negoita Grigore ramine la noi Munteanu si Curelea nu

Ionuţ Negoiţă a infirmat că Dinamo îi va lua pe Vlad Munteanu şi Curelea. În plus, acţionarul dinamovist susţine că echipa mai are nevoie de un singur om, fapt care intră în contrast cu cerinţele lui Gigi Mulţescu. “Avem lotul foarte aproape să fie complet. Ne mai trebuie doar un jucător. Apoi, pînă la iarnă evaluăm echipa, jocul şi ne dăm seama unde să ne mai întărim. Orice antrenor şi-ar dori jucători maturi, cu experienţă, care să dea siguranţă. Dar noi avem jucători maturi deja, a rămas nucleul de anul trecut. Dar noi vrem ca jucătorii tineri să crească pe lîngă ei. Să nu uităm că suntem într-o perioadă de reconstrucţie. Vrem să facem o echipă proaspătă, care să aibă viitor. Nu este adevărat că ne interesează Kostovski. Vlad Munteanu şi Curelea au venit să se antreneze la noi, pentru că nu mai au unde, dar nu se pune problema să rămînă la noi“, a declarat Negoiţă la Fotbal Club, de pe DigiSport.

“Dragoş Grigore cel mai probabil va rămîne. Ne-am gîndit că ar fi mai bine să îl păstrăm. Am depăşit recordul de abonamente vîndute. Pînă acum, niciodată nu se vînduseră mai mult de 2.000 de abonamente, iar momentan am trecut peste acest număr şi se mai vînd în continuare, ceea ce e bine. Dinamo va ţinti cît mai sus în actualul sezon, dar nu putem să ne comparăm cu Steaua sau CFR. Ei pornesc de la plus multe zeci de milioane, noi am început de la minus zece milioane. La Dinamo sînt multe salarii mari, doar cîţiva jucători cîştigă în jur de 2.000 euro lunar. Dacă terminăm în primele trei locuri, toţi vor primi bonusuri importante”, a mai adăugat omul de afaceri.