Fotbal intern

Negoiță, în vizită azi noapte la spital. Neagoe i-a transmis că RENUNŢĂ la Dinamo! EXCLUSIV

22.07.2019 | 12:10
Negoita in vizita azi noapte la spital Neagoe ia transmis ca RENUNTA la Dinamo EXCLUSIV

După scenele teribile de duminică seară de pe Arena Naţională, patronul lui Dinamo București, Ionuț Negoiță a mers la spital să-l viziteze pe antrenorul echipei, Eugen Neagoe, care a fost internat în urma stopului cardiac survenit în mminutul 25 al partidei dintre Dinamo București și Universitatea Craiova, partidă închiată cu victoria oltenilor, scor 2-0. FANATIK a aflat că Negoiţă a mers, târziu în noapte, la Spitalul de Urgenţe pentru a fi alături de antrenorul lui Dinamo.

Eugen Neagoe nu va mai continua la Dinamo

Ionuț Negoiță a venit să îl viziteze pe Eugen Neagoe, după ce starea acestuia s-a stabilizat, la spital aflându-se familia antrenorului. Cei doi au şi discutat preţ de câteva minute, conform informaţiilor FANATIK. Neagoe, afectat vizibil de cele petrecute, i-a transmis lui Ionuț Negoiță că aventura sa pe banca „câinilor” se încheie. Antrenorul nu mai vrea să continue să antreneze Dinamo din cauza problemelor de sănătate care au intervenit în urma tensiunilor dintre club și conducerea lui Dinamo. Drept urmare, Negoiţă caută deja soluţii pentru banca tehnică a lui Dinamo.

Negoiță, în vizită azi noapte la spital. Neagoe i-a transmis că RENUNȚĂ la Dinamo! Exclusiv
Negoiță, în vizită azi noapte la spital. Neagoe i-a transmis că RENUNȚĂ la Dinamo! Exclusiv

Tensiunile dintre suporteri și conducere i-au pecetluit soarta

Eugen Neagoe a fost foarte bulversat din cauza situației tensionate de la Dinamo și din această cauză a fost foarte stresat înaintea meciului cu Universitatea Craiova, fumând două pachete de țigări și bând mai multe cești de cafea. Dan Nistor a declarat că tehnicianul, la ultimul antrenament, era foarte abătut și neliniștit, dar încerca să arate că situația este sub control pentru a le da încredere jucătorilor.

Fanii dinamoviști l-au contestat pe Eugen Neagoe, încă de când s-a anunțat instaurarea acestuia pe banca lui Dinamo, prezentarea oficială a acestuia fiind anulată de protestele vehemente ale suporterilor. În timpul meciului cu Viitorul Constanța fanii deja îî cereau demisia, chiar dacă antrenorul echipei se afla abia la prima partidă oficială. Din cauza manifestării acestora, Eugen Neagoe nu va mai continua pe banca lui Dinamo București.